Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 4.: A Mérleg váratlan meglepetésre számíthat a pénzügyeiben, a Vízöntőt veszteség éri

2023. július 04.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. július 4.: A Mérleg váratlan meglepetésre számíthat a pénzügyeiben, a Vízöntőt veszteség éri
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint sokkoló élmények vagy felismerések várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Távolítsd el azokat az akadályokat és érzelmi blokkokat, amik visszatartanak attól, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél. Ez a hónap kulcsfontosságú számodra, és az univerzum egyetlen lehetőséget sem hagy ki támogasson egy jobb élet kialakításában.

Bika

Befejezel egy olyan leckét az életedben, aminek köszönhetően bátrabb, magabiztosabb vagy, és kevésbé aggódó a jövőt illetően. Ne lepődj meg azon, hogy emiatt ma többet beszélsz, mint mások, mert úgy érzed, ki kell adnod magadból a tanulságokat.

Ikrek

Nem irányíthatod az embereket, és nem tudod rávenni őket arra, hogy tegyenek valamit csak azért, mert úgy gondolod, hogy ezt kellene tenniük. Gyakran fényévekkel előrébb jársz, mint mások, és hiába akarod őket megmenteni a közelgő bajtól, sajnos nem mindig teheted meg.

Rák

A mai energiák rávilágítanak arra, hogy mi a legfontosabb azokban az emberekben, akikkel naponta találkozol. Ezek a pillanatok kulcsfontosságúak. Tudatosabb leszel azzal kapcsolatban, hogy mi működik, mi nem, hogyan változhatnak a dolgok, mi az egészséges és mi a mérgező.

Oroszlán

A csillagok azt mondják: itt az ideje abbahagyni az életedet szabotáló dolgokat, és elkezdeni javítani a döntéseiden, hogy szilárd alapot és jövőt építs. A mai napon már rengeteget elérhetsz.

Szűz

A probléma az, hogy mostanában te vagy az, aki hirtelen abbahagyta a törődést, és nem hallgattál a belső hangodra. Még nem késő a figyelmedet is önmagadra fordítani, és foglalkozni a saját igényeiddel.

Mérleg

A mai nap váratlan meglepetést hozhat a pénzügyeidben: egy számlát. Bár ezt úgy érezheted, hogy „a legrosszabb dolog, ami történhet veled”, valójában ez egy álruhás áldás lesz, és hamarosan azt is megérted, miért!

Skorpió

Az egyik dolog, amit az ember megtanul a haragról, az az, hogy nagyon fontos, hogy kimondja, és ne tartsa magában. Te se fojtsd el az érzéseidet, hanem adj hangot nekik, különben belebetegszel.

Nyilas

Ma kicsit sötétebben látod a helyzetedet. Úgy érzed, lecsúsztál bizonyos lehetőségekről, és sosem valósulnak meg már azok, amikre vágysz. Vedd észre, még most is rengeteg sanszod van, csak cselekedned kellene álmodozás helyett.

Bak

Mit nem szeretsz magadon? Érdemes ezeket átgondolnod, és szép sorjában elkezdeni változtatni rajtuk, hogy végre elégedettebb, teljesebb életet élhess. Sőt, valaki még a segítségét is felajánlhatja hozzá.

Vízöntő

A múltat nem tudod kitörölni, de a jövőt átírhatod, és lehet, hogy valaki elmegy az életedből, mert úgy érzi, vége van ennek a kapcsolatnak. Küzdhetsz azért, hogy a veszteségeket nyereségként fogadd el, pedig hidd el: így jobb lesz mindkettőtöknek.

Halak

Bár nagyszerű dolog népszerűnek lenni, és meghívást kapni rendezvényekre és eseményekre, fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy ez mennyire a személyiségünk része. Te se gondold azt Halak, hogy ez lenne a kulcs mások szeretetéhez, és figyelméhez.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves