Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 10.: A Rák imádni fogja ezt a napot, az Oroszlán előre megérzi a világban zajló eseményeket

2023. július 10.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. július 10.: A Rák imádni fogja ezt a napot, az Oroszlán előre megérzi a világban zajló eseményeket
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegyek, hogy gondolkodjanak, mielőtt cselekszenek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Toleranciád, emberséged és mindenki iránti tiszteleted miatt összhangban vagy a téged körülvevő légkörrel. A nagylelkűséged megérinti a környezetedet. Az egyetlen dolog, amire most vágysz, hogy megértsd a körülötted lévő embereket.

Bika

Egy kicsit ma magányosnak érezheted magad. Emiatt kétségbeeshetsz, és azt képzelheted: ez vár rád a jövőben. Ugye tudod, hogy ez túlzás, kedves Bika? Ne aggódj, nem maradsz egyedül, a mai napot pedig szánd önreflexióra!

Ikrek

Néha nehéz elhinned valamit, hacsak nem látod megtörténni. Ma mégis valamilyen misztikus késztetést érzel, ami miatt elmerülhetsz a spiritualitásban vagy valamilyen filozófiai irányzatban.

Rák

Szerelem van a levegőben, Rák! Szenvedélyes pillanatokban lehet ma részed. Készen állsz arra, hogy teljes mértékben megéld a szerelmet a meglévő kedveseddel vagy akár az újjal. Tedd félre a kételyeidet és a bizonytalanságodat.

Oroszlán

A bolygóenergiák arra ösztönöznek, hogy fejleszd látnoki képességeidet. Te azon ritka emberek közé tartozol, akik mindenki más előtt érzik a világban bekövetkező változásokat, és ez ma is így lesz. Higgy magadban, és használd az adományt, amivel rendelkezel.

Szűz

Ideje dolgozni, Szűz. Jelenleg nem számíthatsz segítségre, kizárólag a természetes kreativitásodra, spontaneitásodra, képzelőerődre és eredetiségedre. Céljaid eléréséhez bizonyos mértékű pragmatizmust és önfegyelmet kell mutatnod.

Mérleg

Mit szeretnél, Mérleg? Nem mindig könnyű másokkal együtt élni. Előfordulhat, hogy túl sokat kérsz a hozzád közel álló emberektől, és nem tudod elviselni, ha nem felelnek meg magas elvárásaidnak. Az idealizmusod megnehezíti a kompromisszumkötést.

Skorpió

Valaki csalódást okozott neked, Skorpió. Kifejezetten toleráns és türelmes voltál, de ideje végre lerendezni a dolgokat, és letedd az asztalra a lapjaidat. Ne félj megtenni, amit tenned kell, hogy megvédd magad és a szeretteid.

Nyilas

Mostanában sikerült pihenned, Nyilas? Időszerű lenne jobban vigyázni a testedre. Ez a kezdeményezés boldogabbá és teljesebbé teszi az életedet. Hidd el, rövid időn belül kifizetődőnek fogod találni, hogy egészségesebb életmódot folytatsz.

Bak

A közelmúltban elvesztetted a jövőbe vetett hitedet, Bak? Nem lenne itt az ideje, hogy tegyél valamit ez ellen? Ma megtudhatod, min kellene változtatnod azért, hogy újra megjöjjön a hited, és azt érezd, sínen vagy!

Vízöntő

Ha hajlamos vagy egy kicsit túl sokat álmodozni, a valóság most utolérhet, és kellemetlenül érinthet. Arról sem árt tudnod, hogy bizonyos pénzügyi vagy szakmai célok megvalósításában előfordulhat némi késés.

Halak

Hajlamos vagy az impulzív vásárlásra, és ma is elkövetheted ezt a hibád. Mielőtt bármit is megvennél, gondold át, valóban szükséged van-e rá. Próbálj meg óvatosabban bánni a pénzeddel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves