Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 5.: A Bika szerelmi élete radikális változáson megy keresztül, az Ikreket felkarolja egy befolyásos személy

2023. január 05.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. január 5.: A Bika szerelmi élete radikális változáson megy keresztül, az Ikreket felkarolja egy befolyásos személy
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint nehéz nap vár a csillagjegyekre, de minden erőfeszítésük kifizetődik! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A társaságkedvelő természetednek köszönhetően sok barátod van, de nem mindegyik megbízható. Kicsit jobban meg kellene vizsgálnod, kikkel barátkozol és kiben bízol meg. De legalább ma a melóban sikerül utolérni magad.

Bika

Egy valószínűtlen élményben lesz részed ma. Nem feltétlenül kellemetlen, de eléggé felkavar. Radikális változást idézhet elő a szerelmi életedben. Ne félj kifejezni az érzéseidet, és ne hamarkodd el utána a döntéseidet!

Ikrek

A nap fénypontja egy befolyásos személlyel való kommunikáció, ami hosszú távú hatással lehet az karrieredre. Ha ő mond kritikát, mindenképpen figyelj rá, mert az építő jellegű lesz. Ezenfelül a nap végén egy másik meglepetés is vár rád.

Rák

Feltörnek valakiben az érzések, aki közel áll hozzád, és az ok valószínűleg te vagy! Nem arról van szó, hogy mindenről te tehetsz, de egyértelműen ki fog tűnni a beszámolóból: te is hozzájárultál ahhoz, hogy az illető megtegye azt, amit.

Oroszlán

Az  ösztöneid követése ma nagyszerű dolgokhoz vezethet mind a pénzügyeidben, mind a magánéletedben és a kapcsolataidban. A nap tele lesz ilyen kedvező, örömteli eseményekkel, és élvezni fogod minden pillanatát!

Szűz

Ma uralkodó hangulatban vagy, kedves Szűz. Szeretnéd átvenni a vezetést, és demonstrálni a tekintélyedet. Azonban ügyelni kell arra, hogy miként teszed ezt. Ne légy zsarnok másokkal szemben, őrizd meg együttérző képességedet.

Mérleg

Váratlan kiadások vannak láthatáron, amik eléggé megviselnek. Éppen ezért is kellene visszafognod a költekezést, hogy az ilyen helyzetek ne verjenek teljesen a földhöz. Be kell látnod: az utóbbi időben nagy lábon éltél.

Skorpió

Az emberek ma nagyon fogékonyak az ötleteidre és a tanácsaidra Skorpió. De azért ne ess túlzásokba! Annyira hízelgőnek találod, hogy isszák a szavaidat, hogy hajlamos lehetsz  manipulálni őket, ami később visszaüthet!

Nyilas

Óriási fegyelemre és összpontosításra lesz szükséged ma a feladataid elvégzéséhez, valamint egy nagy adag akaraterőre. Megéri minden energiádat a munkára fordítanod, mert sokszorosan kifizetődik.

Bak

Úgy tűnik, ez a nap egy kicsit megterhelő számodra. Nem engedheted meg magadnak, hogy bármit is a véletlenre bízz! A munkádban különösen nagy figyelmet kell tanúsítanod, mivel most nagy tétek forognak kockán.

Vízöntő

Valami már egy ideje nyugtalanít, és végre készen állsz arra, hogy beszélj róla az illetővel, akire tartozik. Ezen a napon végre kiadod magadból az érzéseket, és szerencsére a megoldást is megtaláljátok a problémádra.

Halak

A mai nap valószínűleg nagyon mozgalmas lesz számodra, már csak azért is, mert előkerül egy régi barátod, aki szeretne veled találkozni. De kifejezetten élvezed ma a sok munkát és a sürgést-forgást.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves