Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, január 23.: A Szűzzel hihetetlen dolog történik, a Mérleg csodás meglepetésekre számíthat

2023. január 23.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, január 23.: A Szűzzel hihetetlen dolog történik, a Mérleg csodás meglepetésekre számíthat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint szerencsésen alakul a csillagjegyek napja. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy otthoni probléma igényelheti a figyelmedet. Talán a csaptelep, a hűtő, vagy valami más nem nem működik megfelelően. Bármi is legyen az, először az jut eszedbe, hogy te megszereled. Nem lenne jobb inkább szakértő segítségét kérni?

Bika

Ha van ingatlanod, rájöhetsz, hogy annak értéke messze meghaladta azt, amiről álmodtál, Bika. De ez nemcsak ingatlanra lehet igaz, hanem részvényekre, kötvényekre vagy családi örökségre is. Csak rajtad múlik, mihez kezdesz ezzel a lehetőséggel!

Ikrek

Bár elégedett vagy a karriereddel, készen állsz egy kis változásra az életedben, Ikrek. Fontolóra veszed a továbbképzés lehetőségét, vagy hogy egy új nyelvet tanulj. A szeretteid is erre bíztatnak, így sokkal könnyebb lesz döntened!

Rák

A mai bolygóállások nagyon mély érzéseket hoznak felszínre, és ez cselekvésre fog késztetni. Valószínűleg ma döntöd el, hogy szakítasz a partnereddel, vagy ráveszed egy következő szintre történő lépésre. De úgy vagy vele: valaminek történnie kell!

Oroszlán

Unalmasnak, egyhangúnak érzed az életedet, erre váratlanul mi történik? Valaki izgalmas lehetőséget kínál neked Oroszlán, ami lehet utazással vagy egy szórakoztató programmal kapcsolatos.

Szűz

Racionális embernek tartod magad. Tudományosan közelítesz a dolgokhoz, és úgy vagy vele: mindenre van magyarázat. De ma olyan események történhetnek veled, amik téged is lesokkolnak, és el kell gondolkodnod azon, hogy nagyobb erők mozgatják a világot.

Mérleg

Ez a szerencsenapod, Mérleg, és mindenféle csodálatos meglepetésre számíthatsz. Hirtelen pénz ütheti a markodat, előléptethetnek, összejöhet valami, amiről eddig álmodni sem mertél.

Skorpió

Nagyon vágysz egy  romantikus estére a szerelmeddel Skorpió, de könnyen megeshet, hogy ma is közbe szól valami, ami derékba töri a reményeidet. Ne vonj le messzemenő következtetéseket, csupán át kellene alakítani az időbeosztásotokat!

Nyilas

Sosem vagy tanácstalan, Nyilas, és ez alól a mai nap sem kivétel. Hirtelen nehéz helyzetbe kerülhetsz, de kétségbeesés helyett, simán kivágod magadat belőle, és ezzel kivívod a feletteseid,  kollégáid elismerését is.

Bak

Párban élőként sokat gondolkodsz azon, hogy komolyra fordítod a kapcsolatot, és ma lehet annak a napja, amikor lépéseket teszel a dolog érdekében. Egyedülállóként viszont vedd észre, hogy nem a megfelelő ember után futsz, és jobb lenne elengedned!

Vízöntő

Váratlanul megismerkedsz  egy különleges személlyel ma, Vízöntő. Talán a munkahelyeden vagy utazás közben, de gyorsan összemelegedtek, és tagadhatatlan lesz a kémia köztetek. Ne hagyd csakúgy elsétálni!

Halak

Ma körülnézel az otthonodban, és megláthatod, min kellene változtatnod, Halak. Egy barát vagy rokon közelgő látogatása ösztönözhet a dolgok átformálására. Légy merész, és valósítsd meg az elképzeléseidet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves