Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 2.: A Rákra ledobják a bombát a munkahelyén, a Bak engedje, hogy a sors vezesse

2023. január 02.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. január 2.: A Rákra ledobják a bombát a munkahelyén, a Bak engedje, hogy a sors vezesse
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint azok a csillagjegyek, akik hallgatnak a megérzéseikre,  meglepetésre számíthatnak! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Szívesebben maradnál ma az ágyban, semmint dolgozz vagy ügyeket intézz. De megéri elhagynod a hálószobádat, ugyanis a munkahelyeden olyan izgalmas híreket hallhatsz, amik motiváló hatással lesznek rád!

Bika

Ma mélyebb kapcsolatot teremthetsz a lelkeddel, Bika. Azt is tapasztalni fogod, hogy spirituálisan érzékenyebb vagy, mint máskor, ezért bízz az intuíciódban! Minél inkább befelé nézel, annál inkább képes vagy megoldást találni külső kérdéseidre.

Ikrek

Túl sok vasat tartasz a tűzben, Ikrek, nemcsak lehetséges karrier, hanem partner szempontjából is. Talán emiatt is vagy motiválatlan és fáradt. Ideje lenne egy-egy dologra fókuszálnod, és azzal szívvel-lélekkel foglalkozni!

Rák

Ez egy nagyszerű nap lesz számodra! Furcsa módon azt fogod tapasztalni, hogy a feszültség segíthet a feladataid elvégzésében. Ráadásul ma egy kivételes munkalehetőséget kínálnak neked, amivel nemcsak több pénzt kereshetsz, hanem sikeresebb is lehetsz, de váratlanul ér az ajánlat!

Oroszlán

Engedd el az irányítást erre a napra, és hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek! Ha így teszel, megszabadulhatsz egy kellemetlenségtől, és ezzel együtt egy kivételes lehetőségre bukkanhatsz. Ne félj a  sorsra bízni magad!

Szűz

A szokásosnál több figyelmet kapsz, a férfiak pedig egyenesen a bűvköröd hatása alá kerülnek. Ilyen sokat számít az, hogy kipihent vagy, és visszanyerted az önbizalmadatl! Ugyanakkor a szerelmed ma valami fontos dolgot kíván veled megvitatni.

Mérleg

A mai napon egy kissé lustának és motiválatlannak érzed magad. Nehezedre esik bármilyen komolyabb feladatot ellátni. Viszont szerelem van a levegőben, és egyedülállóként egy izgalmas találkozásban lesz részed!

Skorpió

Végre igazán önmagad vagy a kapcsolatodban, és ez boldoggá tesz mindkettőtöket. A mai nap újabb romantikus élmény erősíti meg a köztetek lévő köteléket. A szinglik pedig váratlanul megismerkedhetnek egy izgalmas személlyel!

Nyilas

Több oldalról is feszültség érhet a nap folyamán, de a határozatlanság lehet a legnagyobb problémád. A kulcs a következő: lassíts és lazíts! Ne tegyél lépéseket anélkül, hogy alaposan átgondolnád a lehetséges következményeket!

Bak

Úgy érzed, a partnered a szokottnál is figyelmesebb, szeretetteljesebb. Kezd olyan emberré válni, akire mindig is vágytál. Az egyedülállók pedig engedjék, hogy ma a  sors vezesse őket, nem fogják megbánni!

Vízöntő

Ma egyáltalán nem érzed jól magadat a bőrödben. A legszívesebben egész nap csak feküdnél az ágyban, annyira nincs kedved visszacsöppenni a szürke hétköznapokba. Ne aggódj, hamarosan megjön a motiváció és a lendület, ami ezen átsegít!

Halak

A szerelemmel és a romantikával kapcsolatos kérdéseknek ma nagyszerűen alakulnak, Halak. Sőt, akár a mai napon drámai változást érhetsz el, ha hajlandó vagy igent mondani egy új kalandra!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves