Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 16.: A Rák áttörést ér el a kapcsolatában, a Bak felismeri előző életbeli ismerőseit

2023. január 16.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. január 16.: A Rák áttörést ér el a kapcsolatában, a Bak felismeri előző életbeli ismerőseit
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint új barátságokat köthetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Áttörést érhetsz el a munkádban vagy egy projektben, amin régóta dolgozol. Miközben újabb és újabb sikereket könyvelsz el, egyre jobban látod, mivel akarsz igazán foglalkozni, szóval fontos nap ez a mai!

Bika

Akár te szervezel összejövetelt, akár hivatalos vagy egyre, nagyszerű embereket ismerhetsz meg. Néhányuk még a segítségedre is lehet a későbbiekben, ezért érdemes építened a kapcsolatokat.

Ikrek

Egy izgalmas találkozó vár rád a mai napon, kedves Ikrek. Számos érdekes emberrel fogsz megismerkedni, és nemcsak új barátokra, de akár üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz. 

Rák

A bolygók arra biztatnak: ne félj keményen fogalmazni a partnereddel szemben, ha úgy érzed, megkívánja a helyzet. Már akár a mai napon áttörést érhetnél el, ha ezt betartanád. Amennyiben nem veszed kezedbe az irányítást, rövid időn belül újabb csalódás érhet.

Oroszlán

Ma különösen kalandvágyónak érzed magad, Oroszlán, és szeretnéd feldobni az életedet. Érdemes lehet megtervezned egy utazást, egy spirituális elvonulást vagy, hogy kipróbálj valami új dolgot, ami akár a hobbid is lehetne.

Szűz

Olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik osztoznak a nézeteidben vagy ugyanazokat a dolgokat kedvelitek, így akár új barátokra is szert tehetsz. Némelyikükkel annyira belemerülhetsz a beszélgetésbe, hogy később érsz haza.

Mérleg

A mai beszélgetés a barátokkal ösztönzőleg hat rád amellett, hogy fel is dobják a napodat. Sőt, a munka is könnyebben megy, hála a kellemes hangulatért a munkahelyeden. Ebben a felszabadult légkörben sokkal gyorsabban is telik a napod.

Skorpió

Kiderül, hogy tehetséges vagy egy dologban, amit még korábban sosem próbáltál. Ennek a sikerélménynek köszönhetően kedved is támad elmélyülni benne. De a mai örömödhöz a barátaid és a szeretteid is hozzá fognak járulni.

Nyilas

Egy bizonyos téma ma összehoz titeket a barátaiddal vagy a kollégáiddal, és érezhetően erősebb lesz a kötelék köztetek. A pároddal is a szokottnál jobban kijöttök egymással, ami annak is köszönhető, hogy egy új, közös cél fogalmazódik meg bennetek.

Bak

Egy program, esetleg előadás révén új emberekkel ismerkedsz meg. Néhányuk azonnali szimpátiát vált ki belőled és felismered őket az előző életedből. Érdemes alaposan megvizsgálni ezeket a kötődéseket!

Vízöntő

Egy humanitárius programon vagy valamilyen izgalmas rendezvényen megismerkedhetsz néhány hozzád hasonló emberrel. Üdítőnek találod a társaságukat, és nemcsak azonnal egymásra találtok, hanem máris közös terveket kezdtek szőni.

Halak

Gondolkoztál már azon, hogy tanítani kezdj vagy blogolj? Ha van valami, ami régóta foglalkoztat, fontolóra kellene venned, hogy elmélyülsz benne. Ma épp ezzel kapcsolatban kaphatsz útmutatást, ami segít meghozni a döntést!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves