Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 13.: A Bikát ma csúnyán átverhetik, a Vízöntő kritikus fordulópont előtt áll

2023. február 13.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. február 13.: A Bikát ma csúnyán átverhetik, a Vízöntő kritikus fordulópont előtt áll
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint felpezsdül a csillagjegyek élete egy ötletnek vagy kihívásnak köszönhetően. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nehéz megtartani az egyensúlyt, amikor úgy érzed, valaki ledobott egy hatalmas sziklát a mérleg egyik oldalára. Ám ez valójában egy nagyszerű lehetőség számodra! Az pedig a játék része, hogy kitaláld, miként kovácsolhatnál ebből előnyt!

Bika

Légy óvatos, mert egyesek ki akarják használni a jó szívedet, vagy simán át akarnak verni. Lehet, valaki egy ártalmatlan dologgal eltereli a figyelmedet, míg a többiek a hátad mögött dolgoznak azon, hogy kárt okozzanak.

Ikrek

A mai napon zseniális ötleteid támadhatnak, méghozzá hirtelen, a semmiből. Mindenképpen írd le őket, különben el fogod felejteni! Meglehet, egy egészen szokványosnak tűnő dologból, te valami újat és izgalmasat teremthetsz.

Rák

Ma arra kérhetnek, hogy válassz a régi és az új között. Előbb győződj meg arról, hogy megkaptál minden szükséges információt hozzá, és csak azután hozz döntést. Semmit se kockáztass, mert megütheted a bokádat!

Oroszlán

Óriási ma a belső erőd és bátorságod. Rá fogsz jönni, hogy az emberek természetesen vonzódnak hozzád, kedves Oroszlán. Fogadd el a csodálatukat, és hasznosítsd úgy, ahogy jónak látod!

Szűz

Tűnj ki a tömegből, Szűz! Lehet, hogy eleinte vadul oda nem illőnek érzed magad, de utána azt fogod látni, hogy az emberek csodálnak, tisztelnek, és megdicsérnek. Ez a bátor kezdeményezés jót fog tenni neked, és egy teljesen új életmódot alakíthatsz ki.

Mérleg

Ha valamit nem értesz, kérdezz, Mérleg! Amennyiben neked másnak tűnik valami, kérdezd meg, hogy miért lehet így. Nagy a kíváncsiságod, és ez ma új kalandok felé terelhet téged. Kész vagy magad mögött hagyni a jól ismert világot egy új, ismeretlenért!

Skorpió

Ma valaki felkavarja nálad az álló vizet a karizmájával, a grandiózus ötleteivel és az információhegyek miatt, amiket rád zúdít. Mindent megkapsz tőle az előrelépéshez, de hirtelen azt érezheted: túl sok ez neked. A kezdeti sokk után képes leszel a cselekvésre!

Nyilas

Temérdek új információval leszel gazdagabb, amitől kissé zúghat a fejed. Ma rengeteg lehetőséged lesz előrébb lépni ott, ahol csak szeretnél, különösen a karrier területén! De fontos lehet a gyors cselekvés, reagálás.

Bak

Lehet, ma egy kicsit magányosnak érzed magad, Bak, még akkor is, ha emberek vannak körülötted. Úgy tűnhet, hogy mindenki más szinten van, és senki sincs ott, ahol te. Talán úgy érzed, már semmi közös sincs bennetek. Hamarosan kellemesen csalódhatsz ezzel kapcsolatban!

Vízöntő

Ez a csúcsidőszak számodra, Vízöntő. Kritikus fordulóponthoz érkeztél. Úgy érezheted magad, mintha óriási győzelem vagy szörnyű kudarc előtt állnál. Szükség esetén hajts végre változtatásokat, és folytasd az előrehaladást!

Halak

Ma erőszakosan próbál néhány emberek beleavatkozhatnak a terveidbe, Halak, de ne idegeskedd túl a dolgot! Nem az a megoldás, hogy te is agresszív leszel. Inkább okozz nekik egy váratlan meglepetést, amire nincsenek felkészülve!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves