Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 5.: A Rákot kellemes meglepetés éri, a Bak nagyon régi álma megvalósulhat

2023. december 05.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. december 5.: A Rákot kellemes meglepetés éri, a Bak nagyon régi álma megvalósulhat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint végre megvalósulhatnak a csillagjegyek karrierrel kapcsolatos vágyai. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Lehetőséged adódik plusz bevételhez jutni. Ez többletmunkával vagy befektetéssel járhat. Érdemes alaposan utánamenni ezeknek, mert már az év végén jobban állhatsz anyagilag, mint az év elején.

Bika

Úgy tűnhet, hogy egy olyan partnerség, ami folyamatosan haladt előre, mostanra teljesen megrekedt. Ez lehet üzleti vagy romantikus kapcsolat is. Most nem tehetsz mást, minthogy türelmesen vársz arra, amíg ismét beindulnak a dolgok.

Ikrek

Rég nem volt ennyire jó az egészségi állapotod, mint amilyen mostanában. Fizikailag erősnek és energikusnak érzed magad, így a jövődet is sokkal ígéretesebbnek látod, mert úgy érzed: bármit képes vagy véghez vinni.

Rák

Egy kreatív projekt, amin eddig dolgoztál, ma meghozhatja a kívánt sikert, és kellemesen meg fogsz lepődni! Pozitív visszajelzéseket, elismeréseket fogsz kapni, de még akár egy ígéretes ajánlatot is!

Oroszlán

Ma felmerülhet a lehetőség, hogy egy vállalkozást indíts, ami rövid idő alatt meghozhatja a kívánt sikert, és még akár támogatókra is lelhetsz. Igazán fényes jövő elé nézel, Oroszlán!

Szűz

Lehet, hogy egy közeli szerettednek nehéz dolga van, és most extra támogatásra van szüksége. Ezenkívül egy ismerősöd saját vállalkozást indíthat, és ez számodra is új ajtókat nyit meg.

Mérleg

Ahogy a karriered és a pénzügyeid folyamatosan fejlődnek, egyre több ötlet és lehetőség merülhet fel, hogy még sikeresebb és tehetősebb legyél. De valószínűleg most nehezen tudod eldönteni, melyik lesz a befutó.

Skorpió

Energiád és lelkesedése minden idők csúcsán van. Az egész életed, az üzleti és pénzügyeid nagyon jól alakulnak, és semmi jele sincs annak, hogy ez mostanában megváltozna. A szerelmi életed is kedvezően alakul. Bármit is csináltál, aminek  köszönhetően ilyen jól alakulnak a dolgaid, csak így tovább!

Nyilas

Az üzleti partnered vagy a főnököd és a közted lévő feszültség miatt úgy érzed, veszélybe kerülhet a pozíciód. Ne aggódj emiatt. Még ennek ellenére is jól alakulnak a karrier- és pénzügyek és valószínűleg még egy darabig így is marad.

Bak

Egy nagyon régi álom, amiért régóta dolgozol, végre a megvalósulás jeleit mutathatja. Most különösen energikusnak és lelkesnek érzed magad, így elég motivált vagy ahhoz, hogy még egy utolsó lökést adj az álmaid megvalósulásának.

Vízöntő

Gratulációt érdemelsz, Vízöntő! A karriered pozitív fejlődésen megy keresztül! Ha szeretnéd megkapni álmaid munkáját, a napokban még arra is sor kerülhet. Vagy ha saját vállalkozásra vágysz, itt az ideje beindítani!

Halak

Felmerülhet a saját vállalkozás indítása vagy, hogy külföldre menj dolgozni. Egyelőre még vegyes érzelmeid vannak az ötleted kapcsán, de tombol benned a változás iránti vágy. Hamarosan biztos leszel a dolgodban!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves