Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 13.: A Szűznek nagy változást hoz a nap, az Oroszlán kimagasló munkahelyi sikert ér el

2023. december 13.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2023. december 13.: A Szűznek nagy változást hoz a nap, az Oroszlán kimagasló munkahelyi sikert ér el
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint a munkahelyen tett erőfeszítések rövid vagy hosszú távon, de ki fognak fizetődni. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Meghívhatnak egy összejövetelre vagy csak a szokásos barátnős estére, de nem vagy biztos a dolgodban a túl sok kötelezettség miatt. Ha van rá lehetőséged, válaszd a bulit, mert megérdemled!

Bika

Talán még sosem veszekedtetek akkorát a családdal vagy a kollégákkal, mint ma fogtok. Egy apró szikrából óriási tűzvész kerekedik. Nem csoda, ha utána nehezedre esik bármit is csinálni. Ha megteheted, halaszd el a további feladatokat!

Ikrek

Váratlanul egy kis pénz szakadhat a nyakadba, és talán már sejted is, mire fogod elkölteni. Rendben van, költekezz egy kicsit, de nem árt a jövőre is gondolni, hogy a megvásárolt új bútort vagy ruhákat, ne is kelljen rövid időn belül továbbadnod.

Rák

Egy meglehetősen friss cél, amit kitűztél magad elé, hirtelen túl nagy falatnak tűnhet. Talán szembejön valami olyan tényező, amivel nem számoltál. Érdemes lenne fontolóra venni, hogy segítségért folyamodsz.

Oroszlán

Ez a te napod Oroszlán, főleg akkor, ha meglovagolod a lehetőségeidet! Kimagasló munkahelyi sikert érhetsz el, amivel akár meg is alapozhatod az előléptetésedet, de egyéb jutalomra szinte biztosan számíthatsz!

Szűz

Nagy változásokat hoz a nap. Hirtelen egy ajtó bezárul az életedben, egy másik pedig kinyílik. Ez kissé ijesztő lehet, de valójában minden sokkal jobb lesz, ezért nincs mitől félned, mert a sors gondoskodik rólad.

Mérleg

Ma különösen optimista és lelkes vagy, Mérleg. Rengeteg nagyszerű ötleted lesz, de sajnos valószínűleg más kötelezettségek miatt nem fogod tudni őket megvalósítani. Majd egy másik nap!

Skorpió

Csak segíteni akarsz valakinek, aki épp nehéz időszakon megy keresztül, de akaratlanul is olyat mondhatsz, amivel félrevezeted vagy megbántod. Légy nagyon óvatos, különösen, ha a saját hitrendszeredből merítesz.

Nyilas

Az egyik barátod vagy rokonod pénzügyi nehézségekbe ütközik, és tanácsot kérhet tőled. Nagyon óvatosan járj el, mert akaratlanul is rossz útmutatást adhatsz. Talán egy saját probléma miatt te sem látsz ma elég tisztán.

Bak

Frusztráló lehet a kommunikáció a környezeteddel. Vagy nem értetek egyet, vagy egyszerűen bosszantónak érzitek a másik fél viselkedését. Csak a mai napot kell így kibírni, holnap már minden más lesz!

Vízöntő

Utazási vagy továbbképzési tervek járhatnak a fejedben Vízöntő, és emiatt nehezedre esik a feladataidra fókuszálni. De semmi vész, mert az állhatatosságod lehetővé teszi, hogy lassan, de biztosan ellásd a feladataidat.

Halak

A romantikus terveidet a kedveseddel ma meghiúsítja egy munka vagy kötelezettség, ami nem várhat, ráadásul munka esetén jelentős plusz bevételt is jelenthet, így ezért is érzed azt, hogy ezt most nem hagyhatod ki.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves