Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. december 11-17.: A Nyilas számára új korszak kezdődik, a Skorpió életét átrendezi a Merkúr retrográd

2023. december 11.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. december 11-17.: A Nyilas számára új korszak kezdődik, a Skorpió életét átrendezi a Merkúr retrográd
© shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A 12-ei Nyilas újhold és a 13-ai Merkúr retrográd alaposan felrázza a csillagjegyek életét. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A 12-i újhold a Nyilasban egy nagy küldetés kezdetét hozza, kedves Kos. Egy olyan cél születhet meg benned, ami külföldre vezet vagy az elhatározáshoz, hogy beiratkozol egy képzésre. Másnap pedig kezdődik a Merkúr retrográd, így bár a terveid megvalósítása csúszhat, de legkésőbb januárban végre beindulnak a dolgok.

Bika

Ez a 12-i újhold a Nyilasban olyan lesz, mintha megnyomnád a reset gombot. Az egyik percben katartikus zokogásban törhetsz ki, a másikban pedig jól elhordod mindennek az exedet egy levélben. A Merkúr retrográd másnap kezdődik, és arra sarkall, hogy megállj, és az év végéig átgondold a jövő évi terveidet.

Ikrek

A közelgő újhold erőteljes hálaérzést hoz számodra életedben a legközelebbi emberek iránt. Míg mindenki más az ünnepi teendőkkel van elfoglalva, te viszont időt szánsz arra, hogy megünnepeld a párodat, a legjobb barátodat vagy a testvéredet. A Merkúr retrográd nyílt beszélgetéseket hoz, hogy átbeszéljétek a 2024-es évet a szerelmeddel.

Rák

A 12-i újhold a Nyilas jegyében segít megnyomni a reset gombot. Mostanáig zűrzavar volt körülötted, és ez az újhold segít megváltoztatni a dolgokat, hogy egy kicsit több mókát és humort vigyél vele mindennapjaidba. A Merkúr retrográd arra is rámutat, hogy rátok férne a barátnőddel egy kis wellneszezés.

Oroszlán

A mostani újhold arra késztet, hogy több időt tölts azokkal, akikkel szeretsz együtt lenni. Miért vesztegetnéd az időt az idővonalad görgetésével, amikor jót is szórakozhatnál a pároddal vagy a legjobb barátnőddel? A héten a Merkúr retrográd arra ösztönöz, hogy megváltoztasd a mindennapi rutinodat.

Szűz

Az ünnepek mindig egy kicsit nosztalgikus érzést keltenek benned, és a 12-i Nyilas újhold arra késztet, hogy mélyrehatóan foglalkozz a családtörténeteddel. Az egyik percben anyukáddal telefonálsz, és dédnagymamád lánykori nevét kérdezed, a másikban pedig az egész családfádat körvonalazod.

Mérleg

Bár még néhány hét van hátra az ünnepekig, már lelki szabadságon vagy. Az újhold idején az éjjeli szekrényedre rakott könyvkupac sokkal érdekesebbnek tűnik, mint bármely más munkád vagy szokásos kötelezettségeid. A Merkúr retrográd másnap kezdődik, és arra biztat, hogy rendezd át a környezetedet.

Skorpió

A 12-i újhold ideje alatt mély hálát érzel mindenért, amivel már rendelkezel. Ez arra is ösztönözhet, hogy új külsőt ölts, ami jobban tükrözi a fejlődésedet. A Merkúr retrográd a következő napon kezdődik, és azon lesz, hogy teljesen megváltoztasd az életedet és a szokásaidat.

Nyilas

Egy új korszakba lépsz az újhold idején, ami a jegyedben zajlik. Ennél az újholdnál megnyomod a reset gombot, és gyökeresen megváltoztatod a mindennapjaidat. A Merkúr retrográd folyamata másnap kezdődik a pénzügyi szektorban, és arra biztat, hogy egy ideig ne a pénzt hajszold, hanem az egészségedet és jólétedet kezeld prioritásként.

Bak

Ezen a héten az újhold az öntudatlan szektorodban esik. Amíg mindenki stresszel az ünnepek miatt és a külsőségekkel van elfoglalva, te abszolút békés vagy és befelé tekintesz. A Merkúr retrográd 13-án kezdődik, és lehetővé teszi, hogy lelassíts és önmagadra, a belső világodra fókuszálhass, mielőtt kezdetét veszi 2024.

Vízöntő

A 12-i újhold egy bulis időszakot vetít eléd. Rengeteg meghívást kapsz, és izgalmas társasági életet fogsz élni a következő hetekben. Viszont ezzel együtt készen állsz megszakítani néhány mérgező, nem működő kapcsolatot, ahogy elstartol a Merkúr retrográd. A következő néhány hét arra való, hogy azt tedd, ami a legjobb neked és mentális egészségednek.

Halak

Ez a mostani újhold a Nyilasban segít abban, hogy önmagadra helyezd a fókuszt, a saját igényeiddel törődj, és ki merd mondani a véleményedet. Ezenkívül a Merkúr retrográd lehetőséget teremt ahhoz, hogy több időt tölthess a barátaiddal, a családoddal és megvalósíthasd a vágyaidat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves