Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 11.: Az Ikrek segélykiáltásra számíthat egy rokontól, a Rák meglepő módon juthat pénzhez

2023. december 11.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. december 11.: Az Ikrek segélykiáltásra számíthat egy rokontól, a Rák meglepő módon juthat pénzhez
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint ma különösen izgalmas vagy innovatív ötleteik támadnak a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Tökéletes nap a mai ahhoz, hogy megmutasd másoknak, min dolgoztál egészen eddig vagy milyen tehetséggel bírsz. Óriási sikered lehet, és ez akár plusz löketet adhat neked a jövőre nézve.

Bika

Ma egy összejövetelen izgalmas emberekkel ismerkedhetsz meg. Lehetőséged adódhat összefogni velük egy olyan ügy érdekében, ami sokat jelent neked, vagy olyan ajtó nyílik meg előtted, aminek köszönhetően plusz bevételre tehetsz szert.

Ikrek

Valamiféle segélykiáltás érkezhet ma egy rokontól, esetleg közeli baráttól. Szerencsére fel vagy készülve rá, hogy segíts neki vagy bárki máson. Meglehet, ez a személy eltúlozza a helyzetet, de azért ne vedd félvállról.

Rák

Lehetőséged adódik egy új területen kipróbálni magad, és az derülhet ki: olyan rejtett tehetséggel rendelkezel, amiről nem is tudtál. Dönthetsz úgy, hogy fejleszted ezt a készségedet, mivel olyan ajtókat nyithat meg, amik növelhetik a bevételedet.

Oroszlán

Egész nap agyalsz és különféle ötleteid támadnak, új dolgok iránt kezdesz érdeklődni, és jó pár új cél is felmerül benned. Írd le őket, Oroszlán! Menj végig a listán, hogy megtudd, mely ötletek megvalósíthatóak, és mik azok, amiket meghagysz jövőre.  

Szűz

Az ezotéria, a spiritualitás vagy az asztrológia ma felkeltheti az érdeklődésedet. Még az is lehet, hogy részt veszel egy előadáson vagy workshopon a témában, esetleg beszerzel pár könyvet, és képezni kezded magad.

Mérleg

Mozgalmas napnak ígérkezik a mai. A barátaid izgalmas programokra csábítanak, és az érdekfeszítő beszélgetéseknek köszönhetően egész nap lesz min töprengened. Csak arra ügyelj, Mérleg, hogy a pihenésre is maradjon időd.

Skorpió

Légy óvatos, Skorpió, mert nagy az esélye annak, hogy ma átvernek vagy valamilyen módon megkárosítanak. Az is lehet, hogy valaki a munkahelyeden el akarja lopni az ötleteidet.

Nyilas

Sok terved van a jövőre nézve, és ma még több fantasztikus ötlet juthat az eszedbe, Nyilas. Nehéz lehet eldönteni, hogy melyek a legmegfelelőbbek. Most különösen inspiráltnak, innovatívnak és lelkesnek érzed magad.

Bak

A furcsa álmok vagy a nyugtalan alvás miatt kedvtelennek és motiválatlannak érezheted magad. Mindennek a tetejében nagyon fáradt és dekoncentrált lehetsz. Engedd el, hogy ma nagy dolgokat vigyél véghez, és inkább lazíts!

Vízöntő

Alapból ingadozik a hangulatod, az pedig csak a hab a tortán, hogy irritáló, zavaró tényezők tarkítják a napodat. Ha mindez nem lenne elég, mások akaratlanul is megsérthetnek téged.

Halak

Az ihlet ma derült égből villámcsapásként érhet. Hatalmas a képzelőerőd, az innovációd és a találékonyságod. Viszont az idegeid kissé meg lesznek terhelve. Próbáld megőrizni a nyugalmadat!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves