Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 8.: A Szűz régi sebeit feltépik, a Vízöntő életébe berobban a nagy szerelem

2023. augusztus 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 8.: A Szűz régi sebeit feltépik, a Vízöntő életébe berobban a nagy szerelem
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma nyugtalanok, görcsösek lehetnek a csillagjegyek, és különösen a szerelmi életük miatt aggódhatnak. Mutatjuk a napi horoszkópot

Kos

Álmodozó és idealista természeted átveszi feletted az uralmad. Bár a jelenlegi helyzet nem pontosan olyan, amilyennek te látod, ez nem jelenti azt: ne tudnád megváltoztatni úgy a dolgokat, ahogy szeretnéd. Légy bátor, ha céljaidról van szó!

Bika

Nyugtalan vagy, és az érzelmeid uralkodnak feletted. Emiatt előfordulhat, hogy teljesen cserbenhagy a realitás érzéked. Úgy érzed, egyre gyűlnek a sötét felhők a fejed felett. De vajon tényleg így van, vagy csak te látod így?

Ikrek

Ma bulizós kedvedven lehetsz, Ikrek. Vágj bele egy vad kalandba, ami csillapítja a spontaneitás és a szórakozás iránti szomjadat. Este üljetek be valahova a barátaiddal, vagy próbáljatok ki valami új dolgot a szerelmeddel.

Rák

A dolgok rejtett jelentésének keresése időpocsékolás lehet, Rák. Csak sodródj az árral és érezd jól magad. Ez segíthet elmélyíteni a kapcsolatodat a partnereddel, vagy szingliként azzal, akivel épp ismerkedsz.

Oroszlán

Kreatív természeted a csúcson van, és a benned lévő művész kísértést érez, hogy megmutassa magát. Tedd ezt, és ne fogd vissza magad! Talán nem is gondolnád, de így sikert arathatsz a munkahelyeden vagy a barátaid körében.

Szűz

Ma számíthatsz arra, hogy visszaköszön a múlt, és talán a párodnak, az exednek, vagy aki korábban megbántott, sikerül ismét feltépnie a régi sebeket, amikről azt hitted, végleg eltűntek. Ez bizony azt jelenti: kell még dolgoznod a gyógyulásodon.

Mérleg

A szerelemmel és a romantikával kapcsolatos kérdések valószínűleg javulni fognak a következő pár hétben. Ma azonban leginkább az aggaszt, hogy irreálisan közelíthetsz jelenlegi kapcsolatodhoz. Lehet, hogy egy álomvilágban élsz?

Skorpió

Ami a szerelmi életedet vagy a párkapcsolatodat illeti, talán nem lenne rossz ötlet, ha most egy kicsit lazítanál Skorpió. Lehet, túl komolyan veszed a dolgokat életed ezen területén. Próbálj meg nem görcsölni annyit!

Nyilas

Ez egy vidám nap lesz számodra. Élvezheted a jó hangulatot a barátaiddal vagy a szeretteiddel. Ha teheted, ne csinálj semmit, ami nagy figyelmet vagy reális gondolkodást igényel. Legyen ez a nap a szórakozásé!

Bak

Ne legyen rossz kedved, és adj fel mindent csak azért, mert épp nem alakul jól a szerelmi életed. Ne aggódj minden felmerülő apró probléma miatt, ami a párkapcsolatodban jelentkezik vagy azzal, akivel ismerkedsz. Próbáld kicsit lazábban kezelni a dolgokat!

Vízöntő

Ezerrel száguld feléd a szerelem, Vízöntő. Valószínűleg szenvedélyesebb leszel a szokásosnál. Könnyen lehet, hogy a potenciális kedves jelenlétében teljesen elveszíted az eszedet, de ez most a párban élőkkel is megtörténhet.

Halak

Úgy érzed, felgyorsultak a dolgok a szerelmi életedben, és ez kicsit megrémít. Próbáld meg higgadtan, reálisan átgondolni a helyzetedet, hogy épp mi történik veled, és hova vezethet. Az egyedülállóknak pedig azon kellene eltöprengeniük, biztos a megfelelő személy mellett vannak-e.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves