Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 30.: A Mérleget energiavámpírok veszik körbe, a Nyilas napjába beleszól a karma

2023. augusztus 30.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 30.: A Mérleget energiavámpírok veszik körbe, a Nyilas napjába beleszól a karma
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint fontos dolgokat tudnak meg magukról vagy másokról a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Bizonyos dolgokat ma inkább ne mondj ki hangosan. Ne terjessz, de ne is adj tovább pletykát, mert különben kellemetlen helyzetben találhatod magad. Még a véleményedet is óvatosan fejezd ki, ha nem szeretnél bajba kerülni.

Bika

A legszívesebben ma vásárolgatással oldanád a feszültségedet, de legalábbis szeretnél ilyen módon örömöt szerezni magadnak. Ám óvatosnak kell lenned, mert hajlamos lehetsz a túlzásokra, és többet költhetsz annál, mint amennyit megengedhetsz magadnak.

Ikrek

Mindenkivel jól kijössz, kedves Ikrek, és élvezed, hogy az emberek szívesen tartózkodnak a környezetedben. Mindenki kíváncsi rád és arra, amit mondasz. Régóta vágytál már erre a figyelemre, nem igaz?

Rák

Az igazság az: néha túl sokat gondolkodsz. És olyan dolgok miatt aggódsz, amiket el kell engedned. A félelem tart vissza attól, hogy szabadnak érezd magad, de az akadályok azért vannak, hogy legyőzd őket.

Oroszlán

A szíved mélyén tudod, mit kell tenned, és mikor. Ne hagyd, hogy a bizonytalanság habozásra késztessen. Ha úgy érzed, hogy cselekedned kell, lépj tovább. Ma menj nyugodtan a saját fejed után.

Szűz

Sok minden történik most, és döntéseket kell hoznod. A leckék, amiket tanulsz, nagyon kemények, de így csak még erősebb leszel. Nagy lehet a kísértés, de semmit sem szabad feladnod, még egy kicsit tarts ki, Szűz!

Mérleg

Úgy érzed, energiavámpírok vesznek körbe a munkahelyeden, de még a barátaid között is akadnak olyanok, akik lehúznak. Ha nem akarod, hogy belőled táplálkozzanak, le kell építened őket vagy védekezned kell velük szemben.

Skorpió

Rengeteg lehetőséged van arra, hogy befejezd a félbemaradt ügyeket és feladatokat. Még akár segítséget is kaphatsz hozzájuk, csak kérned kell. Sőt, ha vannak kérdések, amikre a válaszokat keresel, ma azokat is meglelheted.

Nyilas

Azt kapod, amit adsz, legalábbis ma erre számíthatsz. Éppen ezért figyelj oda arra, hogyan bánsz másokkal, mert a mai napon erőteljesen dolgozik a karma az életedben. Természetesen nem kell túlzásokba esni, Nyilas!

Bak

Érdemes lenne ma többet lenned a szabad levegőn. Jót tenne a lelkednek, és a feszültséget is hatékonyan levezethetnéd. Még akár komoly felismeréseket is tehetnél séta vagy futás közben.

Vízöntő

Nagyon mély beszélgetéseket folytathatsz a mai napon, és egészen új dolgokat is megtudhatsz a szeretteidről, a barátaidról. Viszont cserébe ők is örülnének annak, ha te is megnyílnál előttük.

Halak

Kifejezetten élvezed a ház körüli teendőket, és hogy felkészülhetsz az őszre. Valószínűleg ma már el is kezded beszerezni a szükséges dekorációkat és ki is csinosítod az otthonodat, sőt, talán az irodádat is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves