Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 24.: A Rákot kellemes meglepetés éri, a Skorpió hívja fel egy barátját

2023. augusztus 24.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 24.: A Rákot kellemes meglepetés éri, a Skorpió hívja fel egy barátját
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint kozmikus támogatásban részesülnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Nagyon aktívak lesznek az érzelmeid. Mindenkivel szemben szeretettel és kedvesen fejezed ki magad. Rengeteg olyan pillanatban lesz részed, amikor megmutathatod a szentimentális oldaladat, és örömet szerezhetsz azoknak, akikre hatással vagy. 

Bika

Kicsit birtokló vagy ma, és az aktuális bolygóállás előhozza a vágyat, hogy irányítsd a téged érintő ügyeket, különösen a párkapcsolatodat. A féltékenység egy olyan tulajdonság, ami nem mindig áll jól, ezért vigyázz, nehogy mindent elsöprő gondolattá váljon. 

Ikrek

Az egészséges életmód egy döntés, Ikrek, és ma visszatérsz ahhoz, hogy megtedd azokat a dolgokat, amikről tudod: szüksége van rá a testednek és a lelkednek. Most kész vagy újra elkötelezni magadat egy diéta vagy mozgásforma mellett.  

Rák

Meglepetés vár rád, Rák, és ez lehet az az áttörés, amiben annyira reménykedtél. A mai égi konstelláció abban is segít, ha kutatást kell végezned, vagy meg kell találnod egy elveszett tárgyat.

Oroszlán

Ez a nap támogató, szerető és odaadó energiát hoz számodra. Te magad is olyan leszel, mint egy anyatigris, és ha úgy érzed, hogy valaki, akit szeretsz, szüksége van rád, te ott teremsz. Ma a családod a szokásosnál is fontosabbá válik.  

Szűz

A mai beszélgetések intenzívnek tűnhetnek, és új gondolkodásmódokat fedezhetsz fel. Ez a nap tökéletes arra, hogy megbeszéld a partnereddel, milyen jövőre vágysz. Használd ki a nyitottságát, és alkossatok együtt forgatókönyveket. 

Mérleg

Ezen a héten lehetőséged van több pénzt keresni, vagy állásajánlatot kaphatsz. Talán épp ma! A Nyilasban lévő Hold beindítja a pénzügyi szektort, ezért, ha állást keresel, vagy vállalkozást szeretnél bővíteni, akkor cselekedj!

Skorpió

Elfog a nyugtalanító érzés egy barátoddal kapcsolatban. Elgondolkodhatsz azon, hogy nincs-e valami baj az illetővel. Az lenne a legjobb, ha felhívnád. Valószínűleg sikerülni fog kinyomozni a rossz érzésed okát.

Nyilas

Még mindig nagy hatással van rád a múlt. Jó visszatekinteni, és felfedezni, mit tanítottak az életedben hozott döntések. Amit ma meg kell tenned, az az, hogy becsukod a múlt ajtaját és a jelen pillanatra koncentrálsz.  

Bak

Tökéletes a mai nap arra, hogy a vágyaidra és a szükségleteidre összpontosíts. Végezz árnyékmunkát. Fedezd fel életed azon területeit, amiken dolgozni szeretnél. Érdemes ma meditálni, sétálni vagy naplót írni, mert elősegíti a tisztánlátást. 

Vízöntő

Végre megtalálhatod a számodra tökéletes munkát. A mai Hold segít rátalálni arra az állásra, amiben megmutathatod a képességeidet, és jól is kereshetsz vele. Frissítsd fel az önéletrajzodat még ma, és küldd el! 

Halak

Ma tanulhatsz valami újat, és ez megváltoztatja az egész gondolkodásodat. A Nyilasban lévő Hold arra biztat, hogy indulj el az önfelfedezés útján. Érdemes lehet eljárni különböző közösségekbe, ahol olyan embereket ismerhetsz meg, akik nagy hatással lehetnek rád.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves