Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 21.: A Kosra a hónap legszerencsésebb napja vár, a Bak szívhez szóló ajándékot kap

2023. augusztus 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 21.: A Kosra a hónap legszerencsésebb napja vár, a Bak szívhez szóló ajándékot kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint derűs nap vár a csillagjegyekre, és néhányuk előtt még új ajtók is megnyílhatnak. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ez lehet a hónap legszerencsésebb napja, Kos. Valószínűleg beérik egy korábbi munkád gyümölcse, de az is lehet, hogy a mai erőfeszítésed fizetődik ki sokszorosan. Kellemes meglepetésben lehet ma részed.

Bika

Ha felkérnek, hogy állj egy csoport élére, fogadd el a lehetőséget. Ma minden támogatást megkapsz, Bika. Ne félj attól, hogy nem vagy elég jó. A dolgok összejönnek anélkül is, hogy sokat kellene tenned értük.

Ikrek

A mai napon sikerül megküzdened a mindennapi élet apró problémáival – elromlott mosógép, anyagi gondok, kisebb egészségügyi problémák. Ráadásul kevesebb idő alatt, mint amire számítanál.

Rák

Itt az ideje, hogy búcsút mondj a merev hozzáállásodnak. Egy kis örömre van szükséged a sok komolyság és felelősség között. Ez a nap segíthet megváltoztatni az életszemléletedet. Nagyszerű érzés lesz!

Oroszlán

Talán szeretnél valami újat kezdeni az életedben, például többet mozogni vagy életmódot váltani. Jelenleg bármit megtehetsz, amit csak szeretnél, mert minden jól fog alakulni, kedves Oroszlán!

Szűz

Gondoltál már arra, hogy blogolj, vagy egy olyan cégnél dolgozz, ahol kamatoztathatod a kiváló kommunikációs készségeidet, Szűz? Itt az ideje, hogy megmutasd a világnak, hogy milyen tehetséges vagy.

Mérleg

Ha arra gondoltál mostanában, hogy valahol máshol élj, a mai nap arra késztet, hogy szétnézz, milyen lehetőségeid vannak. De ne feledd: egy ilyen lépés jelentős következményekkel járhat a munkahelyi helyzetedre vagy a családi életére nézve.

Skorpió

Remek nap áll előtted, Skorpió. Minden úgy fog menni, mint a karikacsapás. A nap végére még lesz energiád, hogy valami szórakoztatót csinálj. Tökéletes lenne az este a baráti és családi tevékenységekhez.

Nyilas

Ma személyiséged egyik keményebb aspektusával találkozhatnak az emberek. Ez egy kissé sokkoló tud lenni, de nemhogy a környezetedet, még téged is meglephet. Előfordulhat, hogy elszabadulnak az indulataid.

Bak

A mai egy viszonylag nyugodt nap, ami biztosan tetszeni fog neked, Bak. Még az is előfordulhat, hogy ajándékot kapsz egy családtagtól vagy baráttól az irántad érzett megbecsülés vagy szeretet jeléül.

Vízöntő

Mindenki tudja, hogy semmi sem állíthat meg, ha egyszer elhatároztad, hogy valamit meg kell tenned. Itt az ideje, hogy elintézd azokat a hálátlan feladatokat, amikkel senki sem akar foglalkozni. Előfordulhat, hogy mások segítségére lesz szükséged ezek elvégzéséhez.

Halak

Szeretnél elutazni vagy legalábbis kimozdulni valahova a barátaiddal. Ma rájöhetsz, hogy csak rajtad múlik a szervezés. Ez nem fog túlságosan zavarni, mert tudod, hogy abban nem lesz hiba, és fantasztikus programot hozol össze.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves