Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 17.: A Rák emlékeztetőt kap a sorstól, a Szűznek búcsúznia kell

2023. augusztus 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 17.: A Rák emlékeztetőt kap a sorstól, a Szűznek búcsúznia kell
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint át kell gondolniuk a helyzetüket vagy néhány tervüket a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Légy óvatos, Kos, mert ma hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat. Olyat is beleképzelhetsz egyes beszélgetésekbe vagy eseményekbe, amik nincsenek is ott, és ezzel nemcsak magadat frusztrálhatod, hanem másokat is.

Bika

Nagy szíved van, és gyakran ezért kerülsz olyan helyzetekbe, amik nem a legjobbak számodra. Ma mérd fel kapcsolataid minőségét, és döntsd el, melyik érdemli meg az energiádat, a szeretetedet, és melyik nem.

Ikrek

Úgy érzed, néhány ember nem bánik megfelelően veled. Ahelyett, hogy arra várnál, hogy erre maguktól rájönnek, inkább tedd szóvá nekik. Értesd meg velük finoman, mire lenne szükséged.

Rák

Emlékeztetőt kapsz a sorstól azzal kapcsolatban, mennyire elhanyagoltad magadat az utóbbi időben, és milyen nagy szükséged lenne az öngondoskodásra. Pihenj, amikor csak tudsz, és tudatosan gondoskodj a tested-lelked igényeiről.

Oroszlán

A kommunikáció kulcsfontosságúnak bizonyul ma, Oroszlán. Mondd ki, amit eddig nem mertél. Csak egy valamire törekedj: világosan és tömören fogalmazz. Ne hagyd, hogy az érzések elködösítsék az elmédet.

Szűz

Ma valószínűleg búcsút kell venned valakitől. Talán mindketten úgy látjátok, ideje lezárni a barátságot vagy a párkapcsolatot, mert eltávolodtatok egymástól. De az is lehet, hogy az illető messzire költözik, és emiatt jó ideig nem fogtok találkozni.

Mérleg

Légy óvatos, ha nagyobb összeget készülsz kiadni a kezedből, mert elszámolhatod magadat vagy akár átverhetnek. De azt is érdemes lehet átgondolnod, biztos szükséged van-e arra a bizonyos dologra, nehogy később megbánd a vásárlást.

Skorpió

Egy barátod segít átvészelni a nehéz időszakodat. Ha pedig már túl vagy rajta, feltétlenül fejezd ki a háládat neki. Ne vedd természetesnek a segítséget, amit kapsz, mindegy kitől kapod. Nem gondolnád, de az illetőnek is szüksége lehet a pozitív visszacsatolásra.

Nyilas

A munka nem lehet mindig prioritás. Kell lennie néhány napnak, amikor csak magaddal és a saját világoddal foglalkozol. Tervezz be egy pár napos kirándulást vagy menj el wellnessezni. Csinálj olyan dolgokat, amiktől békés és boldog vagy.

Bak

Tanulj ma valami újat, kedves Bak. Válassz egy területet, amiről szeretnél többet megtudni. Iratkozz fel egy kurzusra, vagy készíts egy új könyvlistát a témának szentelve. Fontold meg, hogy mélyen elmerülsz az adott témakörben, mert nagy hasznodra válhat!

Vízöntő

Alkalmas ez a nap a társassági összejövetelekhez, de minimum ahhoz, hogy leülj egy-két barátoddal kávézni. Régen meséltél magadról, ideje lenne beavatni őket az életedbe, hogy ne érezzék azt: kizártad őket.

Halak

Mindig a legjobb annak lenni, aki vagy. Ma kísértést érezhetsz arra, hogy megpróbálj olyanná válni, amiről úgy gondolod, a partnerednek szüksége lenne rá. Ha megváltoztatod magad, hogy alkalmazkodj valaki máshoz, az gyors utat jelenthet a megbánás felé.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves