Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 14.: A Bikával ma csupa jó dolog történik, a Nyilas jutalmat kap az univerzumtól

2023. augusztus 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 14.: A Bikával ma csupa jó dolog történik, a Nyilas jutalmat kap az univerzumtól
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfő horoszkóp szerint ez egy különleges nap a csillagjegyek számára, tele fordulatokkal. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Már reggel nagyon lelkesen ébredhetsz. Készen állsz belevágni abba, amit régóta halogatsz. Ezzel együtt, használd ezt a napot arra, hogy átgondold, mik azok a dolgok, amiket szeretnél elvégezni a nyár vége előtt.

Bika

Szépséget, élvezetet és minden jót hoz ez a nap számodra. Ebben nagy segítségedre lesz a környezeted, akik szintén kényeztetni fognak. Jó lenne, ha minden napod ilyen lenne? Akkor ma kezdj el gondolkodni azon, hogyan érhetnéd el!

Ikrek

Egy nagyon fontos üzenetet kaphatsz az univerzumtól napközben, amit mindenképpen érdemes felírnod. Ne aggódj, nem fogod tudni nem meghallani vagy meglátni. Ez segíteni fog abban, hogy finomhangold a cselekedeteidet a hónap hátralévő részében.

Rák

Ma szeretnél minőségi beszélgetést folytatni a környezeteddel, de a többiek inkább csak pletykálni szeretnének vagy könnyed csevegésre vágynak. Pedig te most különösen idegenkedsz az ilyen időrabló tevékenységektől. Lehet, nem a megfelelő embereknél próbálkozol!

Oroszlán

A Mars és a Merkúr a pénzügyek és az anyagi nyereségek második házában tartózkodnak, és az univerzum lehetőséget kínál számodra. Ez üzleti tevékenységhez vagy munkához kapcsolódhat, ezért ne habozz kihasználni!

Szűz

Régóta ott van benned az érzés: kalandra vágysz. De mi tart vissza? A vágyad, hogy minden tökéletes legyen. Néha a tökéletességre való törekvés megfoszt egy csodás élménytől. Talán ma már elkezded ezt te is belátni.

Mérleg

A múlt célja segíteni a fejlődésben anélkül, hogy visszatartana. Ma, amikor átgondolod, hogyan teltek az elmúlt heteid, felismersz egy mintát, és valami újat fogsz tanulni. Ideje továbblépni a nagyobb és jobb dolgok felé.

Skorpió

Egy baráttal való vita az egyik legrosszabb dolog, ami a mai napon történhet veled, de mielőtt letiltod az összes közösségi oldalon, és törölnéd a számát a telefonodról, gondolj a jövőre. Lehet, hogy ma dühös vagy rá, de holnap hálás leszel a tettéért, vagy nevetni fogsz a történteken.

Nyilas

Már régóta dolgoztál keményen azért, hogy elérd ezt a pillanatot az életedben. A karriered hamarosan új irányt vesz, és ez egy várva várt pont az életben. Ezzel együtt jutalmat kapsz az univerzumtól.

Bak

Túl sokat szomorkodsz a múlt miatt, kedves Bak. Ideje lenne elengedned. Talán az utóbbi időben elbizonytalanodtál azzal kapcsolatban, hogy valaha is elérheted-e az álomjövőt. A válasz a következő: igen, de ehhez most, a jelenben kellene erőfeszítéseket tenned.

Vízöntő

Az univerzum tudja, mire van szükséged. Épp ezért a csillagok megáldanak, és gondoskodnak arról, hogy legyen miért köszönetet mondanod. Még akkor is, ha nem vágysz egy bizonyos dologra, vagy úgy érzed, nincs rá szükséged.

Halak

Le kellene győznöd a belső démonjaidat, kedves Halak. Néha nem érzed úgy, hogy megérdemled, hogy szeressenek, így amikor megkapod, megijeszthet. Tehát a mai feladatod a következő: elkezdeni magadon dolgozni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves