Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 20.: A Kos számára új időszámítás veszi kezdetét, az Oroszlánnak egy barátja felnyitja a szemét

2023. április 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. április 20.: A Kos számára új időszámítás veszi kezdetét, az Oroszlánnak egy barátja felnyitja a szemét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint a mai napfogyatkozás jelentős változásokat indít el a csillagjegyek életében. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai napfogyatkozás a jegyedben csodálatos változásokat ígér az életedben, akárcsak az újhold. Ma búcsút inthetsz a régi életednek, mert megnyílik előtted az új ajtó egy szebb világba. Végre megkaphatod az, amire mindig is vágytál.

Bika

Készen állsz arra, hogy új fejezetet kezdj az életedben, Bika? Ma van annak a napja, amikor megtörténik, hiszen ezen a napon kezdődik a szezonod, épp a napfogyatkozás idején, és ez egy hatalmas lavinát indít el nálad.

Ikrek

A mai nap új barátokat szerezhetsz, méghozzá váratlanul, köszönhetően egy hirtelen adódott találkozónak vagy üzleti meghívásnak. Akiket pedig ma megismersz, nagy hatással lehetnek az életedre.

Rák

Az álmaid valóra válhatnak, ha teszel értük. Úgy érzed, ehhez most nagy áldozatra van szükség, például munkahelyváltásra. Érhető, ha kicsit félsz, de a tét is nagy, nem igaz? Érdemes erőt venni magadon!

Oroszlán

Ma egy barát felnyithatja a szemedet, és a segítségével megláthatod a valódi helyzetedet. Ez lehet életed egyik legszebb, vagy éppen legrosszabb napja attól függően, milyen az életed, de az biztos, hogy sokkoló felfedezés lesz.

Szűz

Nyomj egy reset gombot, kedves Szűz! Ha te nem teszed, majd megteszi helyetted a sors. A változások elkerülhetetlenek, de szerencsésebb lenne, ha ellenállás helyett, inkább elfogadnád és kihasználd őket.

Mérleg

Régóta vártál erre a napra, Mérleg. Talán már kezdtél végleg lemondani a kapcsolatról, mikor az egy szempillantás alatt megújul, és visszatér a régi tűz és a romantika, mintha más ember lenne a szerelmed. Csak nem a napfogyatkozás pozitív hatása?

Skorpió

Komoly figyelmeztetést kaphatsz a sorstól arra vonatkozóan: ne játssz az egészségeddel! Bölcsen tennéd, ha innentől kezdve tényleg jobban figyelnél a testi-lelki igényeidre, és ne akard tovább a két végén égetni a gyertyát.

Nyilas

Régóta szemezel már valakivel, Nyilas? Akkor itt az ideje a tettek mezeire lépni! Tedd meg az első lépést, és nem bánod meg. A párban élők romantikus vágyai is meghallgatásra találnak, és meglepheti őket a kedvesük.

Bak

Ezen a napon olyan események mennek végbe, amik kirángatnak a komfortzónádból. Bármennyire is kényelmetlenül érintenek a történések, arra kell fókuszálnod, hogy minden a te érdekedben történik, hamarosan ezt te is látni fogod.

Vízöntő

A mai napon előnyösebb szerződést köthetsz a meglévő vagy az új munkahelyeden. De az is lehet, hogy az új ingatlanod adásvételi papírjait írod alá. Bármi is legyen az, új fejezet veszi számodra kezdetét.

Halak

Ma légy jó magadhoz, kedves Halak! Vedd meg, amire régóta vágysz, vagy iktass be egy masszázst. A mai napfogyatkozás valósággal megköveteli tőled az öngondoskodást, hogy ezen a napon igazán neked kellene lenned az első helyen!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves