Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 17.: Az Ikrek párjának tette véget vethet a kapcsolatnak, a Nyilas menjen orvoshoz

2023. április 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. április 17.: Az Ikrek párjának tette véget vethet a kapcsolatnak, a Nyilas menjen orvoshoz
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint váratlan eseményekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Aggódsz az anyagi helyzeted miatt, Kos. Talán késik valamilyen pénz, amire számítottál vagy egy váratlan helyzettel kiadás jön közbe. Gondold át, milyen lehetőségeid vannak arra, hogy rövid időn belül megoldódjanak a nehézségeid.

Bika

Kellemetlen fizikai tüneteket tapasztalhatsz, amik befolyásolhatják a munkaképességedet. Ne légy túl makacs, és vegyél vissza kicsit a tempóból, hanem akarod, hogy a helyzet rosszabb legyen, és ettől függetlenül is mindenképpen érdemes lenne meglátogatni az orvosodat!

Ikrek

Egy váratlan esemény miatt előfordulhat, hogy átmenetileg eltávolodtok egymástól a partnereddel. Talán a párod olyat tett, amivel alapjaiban megrengette a kapcsolatotokat. Fontos lenne, hogy ne meneküljetek, hanem beszéljetek a problémáról.

Rák

Tölts több minőségi időt a kedveseddel ma. Talán egy kicsit féltékeny a barátaidra, vagy kirekesztettnek érzi magát. Meglehet, az utóbbi időben olyan meghívásokat kaptál, amik csak neked szólnak. Jó ötlet lehet, ha visszautasítasz egyet a pároddal való együttlét javára.

Oroszlán

A munkahelyi problémákkal kapcsolatos aggodalmak elterelhetik a figyelmedet néhány családi gondról, de ez sajnos nem megoldás. Menekülés helyett a megfelelő helyen és időben kellene szembenézned a gondokkal.

Szűz

Sokat gondolsz a távol élő barátokra és családtagokra, meg a rég elmúlt időkre. Ha van rá lehetőséged, lépj kapcsolatba azokkal, akik hiányoznak, és ne csak a régi fényképeket nézegesd!

Mérleg

Nehézségeid adódnak a pénzügyekben. Talán nem érkezik meg a várt pénzösszeg, vagy nem várt kiadással kell szembenézned, mert valami otthon beadja a kulcsot. Dugjátok össze a fejeteket a családdal, hogyan lehetne ezt idegeskedés nélkül átvészelni.

Skorpió

A barátokkal vagy egy a pároddal való gondok miatt eléggé magad alatt lehetsz. Lehet, súlyosabbnak látod a helyzetet, mint mások. Talán egy félreértés okozta a problémát. Érdemes lenne megvitatnod egy külső szemlélővel a dolgot.

Nyilas

Nem vagy jól, Nyilas? Akkor ne halogasd sokáig, hogy felkeresd az orvosodat. Mielőbb kérj egy teljes kivizsgálást, és ne várd meg, amíg rosszabb lesz. Nem fog összedőlni a világ, ha a saját magadat helyezed az első helyre!

Bak

Bizonytalannak érezheted magad egy közeli barátoddal vagy a szerelmeddel kapcsolatban. Ahelyett, hogy megpróbálnád kitalálni, mi lehet az oka, inkább beszéljetek őszintén az érzéseidről, mert az is lehet: csak képzeled a dolgot.

Vízöntő

Ma igyekszel a munka és a család között zsonglőrködni. Ám a munkahelyi kötelezettségek olyan mértékben nehezíthetik a napodat, hogy alig bírsz a szeretteidre, és az esetleges problémákra fókuszálni. Bölcs dolog lenne szigorú határokat szabni magadnak.

Halak

Olyan levelet vagy telefonhívást kapsz, ami kedvezőtlenebb hírekkel szolgál, mint amire számítottál. Talán meghiúsul a találkozó, vagy valaki visszavon valamit, amit korábban megígért neked. Ne hagyd, hogy ez teljesen beárnyékolja a napodat!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves