Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 14.: A Ráknak még sosem kellett ilyen nehéz döntést meghoznia, a Vízöntő élete legdurvább vitája elé néz

2023. április 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. április 14.: A Ráknak még sosem kellett ilyen nehéz döntést meghoznia, a Vízöntő élete legdurvább vitája elé néz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint összetűzésbe kerülhetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Tűrd fel az ingujjadat, Kos, és ne félj egy kis káosztól vagy attól, hogy belevágj az ismeretlenbe. A mai nehézségek megnyitják az ajtót egy új és csodálatos dolog előtt, és hamarosan áttörésre számíthatsz a karrieredben.

Bika

A kemény igazságokat nem könnyű megemészteni, Bika. Ma az univerzum próbára teszi a meggyőződésedet, és eléri, hogy teszteld azt, amiben igazán hiszel. Habár nem szereted az ilyen jellegű nyomást, de bizonyítanod kell magad és mások előtt.

Ikrek

Nézeteltérésre számíthatsz a munkahelyeden, kedves Ikrek. Egy pletyka vagy valami, amiben nem értetek egyet, óriási vitát indíthat el. Végül neked lesz igazad, és te nyered a csatát, de idegileg teljesen kimerülsz.

Rák

Válaszút előtt állsz, Rák, és fontos döntéseket kell hoznod azzal kapcsolatban, hogy kihez (és mihez) csatlakozol. Nem könnyű hűséget tanúsítani, amikor úgy érzed, túl sokat követelnek tőled, de két kapura sem játszhatsz örökké.

Oroszlán

A Nap és a Jupiter plusz szerencsét hoz az életedbe, ezért folytasd a munkát, annak ellenére, hogy mennyire fáradtnak érzed magad, mivel már nagyon közel van a cél, és hamarosan elnyered az erőfeszítéseidért a méltó jutalmadat!

Szűz

Néha nem olyan könnyű gondoskodónak vagy szeretetteljesnek lenni. Lehet, úgy érzed, ma nem vagy jó partner vagy barát. Nincs ezzel semmi baj, hiszen te sem nyújthatod mindig a maximumot. Engedd meg magadnak, hogy olyan legyél, amilyen lenni akarsz.

Mérleg

Nem szeretnéd, mégis összetűzésbe kerülsz mindenkivel, akit szeretsz. Előfordulhat, hogy a családod nem támogat a terveid megvalósításában. Ne feledd: neked kell döntened a jövőről, és a te boldogságod az első, nem az övéké.

Skorpió

Kemény kritikákkal illethetnek ma, Skorpió. Lesznek köztük igazak is, emiatt csak még jobban fog fájni. Állj ellen a kísértésnek, hogy visszatámadj. Kezeld elegánsan, diplomatikusan a dolgot, mert még nagyobb csapás lenne a méltóságodat is elveszíteni.

Nyilas

Nagy lesz a kísértés, hogy elővedd a pénztárcádat, de jobban teszed, ha elrejted a táska mélyére. Nem lenne szerencsés ma költekezni. Légy még egy kicsit türelmes, hamarosan többet is megengedhetsz magadnak!

Bak

Az „én vagyok az első” legyen a mottód, amit próbálj meg szigorúan betartani. Nemcsak arról van szó, hogy ne akarj mindig mások kedvében járni, de ne is engedj meg nekik mindent. Ma egy közeli ismerősöd csúnyán megbánthat.

Vízöntő

Egy durva nézeteltérés törést okoz egy közeli kapcsolatodban, ami épp elég ahhoz, hogy megszakítsd a barátságot. Talán már érezted a lelked mélyén, hogy ez lesz a vége, mert tisztában vagy azzal, mennyire toxikus volt az illető viselkedése.

Halak

Ma eléggé csendes, zárkózott vagy, és semmi kedved a társasághoz. Ebben az esetben engedd magadnak az elvonulást, és ne erőltess olyat, amit nem akarsz igazán. Vedd úgy, hogy ezen a napon már ráhangolódsz a hétvégére.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves