Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 12.: A Szűz szaftos történetet hall, a Mérleg ajtaján bekopogtat a bőség

2023. április 12.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. április 12.: A Szűz szaftos történetet hall, a Mérleg ajtaján bekopogtat a bőség
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint a csillagjegyek fontos lépéseket tesznek a szebb jövőért. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai nap felerősödnek azok az erős energiák, amik az önfelfedezés felé taszítottak. Ha ellenállást tanúsítasz, kényelmetlenül fogod érezni magad. Inkább add meg a sorsnak, amit akar, és merülj el a spiritualitásban.

Bika

Ma sok fontos kérdést kellene feltenned magadnak, Bika. Az univerzum sürget az önfelfedezés útján. Ha ellenállsz, nem lesz túl jó hangulatod. Ezt az időszakot érdemes jógával vagy meditációval megkönnyíteni, mivel ezek fokozzák az intuíciódat is.

Ikrek

Ha úgy érzed, a körülötted lévő emberek nem értékelnek, Ikrek, próbálj meg új társaságot kialakítani vagy menj oda, ahol tudod, hogy megbecsülnek, a történeteid megnevettetik az embereket, és ahol igazán jól érzed magad.

Rák

Meglepő pletykát hallasz egy barátodról. Légy óvatos, ha szeretnéd másokkal is megosztani, már csak azért is, mert azok, akikkel pletykálsz, később téged is kibeszélhetnek. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy talán nem is igaz, amit suttognak.

Oroszlán

Egy közeli barát vagy kolléga külön elismerésben részesülhet a mai napon. Örülsz a sikerének, és hálás vagy a saját szerencsédért mivel úgy tűnik, te is eléred egy hosszú távú célodat. Lesz mit ma megünnepelnetek!

Szűz

Egy szaftos történetet hallhatsz egy ismerősödről, és csak arra vágysz, hogy megoszd a környezeteddel. Légy óvatos ezzel! A szóban forgó fél nem örülne, ha hallana arról, mit csinálsz.

Mérleg

Úgy tűnik, hamarosan megcsinálod a szerencsédet, Mérleg. Valószínűleg kapsz egy levelet vagy telefonhívást, aminek a lényege: bőséggel teli időszak elé nézel. Az agyad rá is pörög arra, mihez is kezdjen a pénzzel.

Skorpió

Minden eddigi erőfeszítésed megtérülhet. Gyors gondolkodásod és a szuper megfigyelőképességed lenyűgözött másokat. Ma valószínűleg felfedeznek valamilyen módon. Ne lepődj meg, ha a reflektorfénybe kerülsz!

Nyilas

Amennyiben saját vállalkozásod van, készülj Nyilas: ma megrohamozhatnak. Hirtelen felpöröghet az üzleted. Ha pedig üzletkötéssel foglalkozol, tudd, hogy senki sem mondhat neked nemet, ezért érdemes ezt kihasználnod!

Bak

Ez egy jó nap arra, hogy a családoddal töltsd az idődet. Igyekezz mielőbb letudni a kötelezettségeket, hogy utána elmenjetek moziba, sétálni, vagy akár leüljetek társasozni. A mai napi energiák segítenek elmélyíteni a kapcsolatotokat.

Vízöntő

A mai planetáris energiák a spirituális témákat helyezi fókuszba, Vízöntő. Valószínűleg az emberiség állapotán lesz a hangsúly, és azon, hogy mit tehetnél mások kevésbé szerencsések megsegítése érdekében.

Halak

Ma sokat gondolsz a jövőre, a bolygó sorsára, arra, hogy mi lesz a világgal. Be is dobod ezt a témát egy társaságban, és megismerkedsz valakivel, aki hasonlóan gondolkodik, mint te, sőt, talán a tettek embere is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves