Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 30.: A Mérleg agyára megy egy kollégája, a Nyilasnak szerelmet vallanak

2022. szeptember 30.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 30.: A Mérleg agyára megy egy kollégája, a Nyilasnak szerelmet vallanak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint egyes csillagjegyek új képességet fedeznek fel magukban, míg mások rákészülnek a hétvégi pihenésre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Vársz ma néhány pozitív fejleményt, amelyek az egész családot érintik, Kos. Meglehet, te, vagy a párod jelentős fizetésemelésről vagy nagyszerű munkalehetőségről kap hírt. Talán találkozol azzal, aki megoldhatja minden problémádat. Bármelyik is legyen, ne hagyd ki a lehetőséget!

Bika

Ezen a napon különösen magabiztosnak kell lenned, Bika. Az utóbbi időben keményen dolgoztál, és ma még olyan megerősítést is kapsz, amely jót tesz az önértékelésednek. Életcéljaid hirtelen elérhetőbbnek tűnnek, és újult erővel veted bele magad a vágyaid megvalósításába.

Ikrek

Ez a nap a szórakozásé Ikrek, szóval ne vidd túlzásba a munkát, utána pedig hagyd a ház körüli feladatokat másik napra. Fogadd el inkább a baráti meghívásokat, menj el randizni a szerelmeddel vagy költözz be a kádba egy jó könyvel, és ne csinálj semmi hasznosat!

Rák

Ma felfedezheted a saját tehetségedet, kedves Rák! Talán egy feladat megoldása közben vagy szimplán csak tesztelni akarod magadat, de az derülhet ki: valamihez nagyon is értesz! Ha ez a munkahelyeden történik, mindenkit sikerül ámulatba ejtened.

Oroszlán

Sokan felveszik ma veled a kapcsolatot. Mindenki tanácsot, véleményt kér tőled, ami persze rettentően hízelgő. De nyugodtan szabj nekik határokat, és emlékeztesd őket arra, neked is van életed. Meg alapból óvatosan adj tanácsokat, nehogy aztán rajtad verjék le a port, ha valami balul sül el.

Szűz

Ne hagyd, hogy mások  manipuláljanak téged. Időszerű lenne jobban meghúznod bizonyos határokat. Gondold át, kik állnak melletted, és kik azok, akik érdekből vannak veled, vagy csak megpróbálnak lehúzni téged. Néha nyugodtan mondj nemet, vagy ints búcsút azoknak, akik nem szolgálják az érdekeidet.

Mérleg

Ma az egyik kollégád a butaságával, értetlenségével vagy a viselkedésével kihúzza nálad a gyufát, és nem egyszer! A legszívesebben elküldenéd melegebb éghajlatra, de nem biztos, hogy jó ötlet lenne, és a végén megbánnád! Ha teheted, inkább csak kerüld el!

Skorpió

A mai bolygóenergiák serkentik az ambíciódat. A szakmai életeddel kapcsolatos kérdések nagyon foglalkoztathatnak, így ma megtervezhetnéd a karriered előmozdításának módjait. A délutánt pedig használhatnád arra, hogy közelebb kerülj a kollégáidhoz vagy együtt lógj a barátaiddal.

Nyilas

Meglepődve tapasztalod ma: valami olyanhoz is értesz, amiről eddig fogalmad sem volt. Váratlanul derül ki a gyakorlatban, az is lehet, hogy eleinte más hívja fel rá a figyelmedet. Ám nem ez lesz a napod fénypontja, hanem az, mikor valaki szerelmet vall neked. Talán a kedvesed vagy egy idegen lesz az?

Bak

Az életed mostanában igazi forgószél volt, Bak. Lehet, egy kicsit túlterheltnek érzed magad, mert túl sok minden történik veled egyszerre. Nagy szükséged lenne a kikapcsolódásra, ezért menj el a barátaiddal vacsorázni vagy romantikázzatok a szerelmeddel, de ne ülj ma este otthon!

Vízöntő

Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik jártasak az alternatív gyógyászat egy ágazatában – érdekel is a terület -, és talán segítségedre lehetnek egy kellemetlen panaszod orvosolásában. Használd ki a lehetőséget, és merj segítséget, tanácsot kérni tőlük!

Halak

Felfedezheted ma egy kiaknázatlan tehetségedet, Halak. Hirtelen eszedbe jut kipróbálni valamit, esetleg a környezeted vesz rá, és az derülhet ki: kifejezetten értesz hozzá vagy született tehetség vagy. Érdemes lenne elgondolkoznod azon, miként kamatoztathatnád ezt a képességet.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves