Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 23.: A Rákban felszínre tör egy rejtett képessége, a Vízöntő találkozik egy régi barátjával és fura dolog történik

2022. szeptember 23.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus péntek
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 23.: A Rákban felszínre tör egy rejtett képessége, a Vízöntő találkozik egy régi barátjával és fura dolog történik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp bosszúságok és különös meglepetések érik ma a csillagjegyeket.  Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A rajtad kívül álló körülmények meghiúsíthatják azt a vágyadat, hogy ma a pároddal randizhass. Munkahelyi vagy családi kötelezettségek tehetnek keresztbe. Valószínűleg rossz néven veszi a kedvesed, de igyekezz megértő lenni vele, és ne generálj vitát! Inkább tervezzetek meg egy másik alkalmat!

Bika

Meglátogathatnak a rokonaid, de minimum felhívnak. Készülj fel, Bika: kicsivel több időt kell rájuk szánnod, emiatt megváltozhatnak a nappal kapcsolatos terveid. Viszont élvezni fogod a velük töltött időt, mert amellett, hogy feltöltenek, értékes tanácsokat, segítséget kaphatsz tőlük.

Ikrek

Egy hosszú, de fontos telefonhívás egy közeli baráttól vagy a párodtól jöhet ma a munkahelyeden, Ikrek. Az aggodalomra okot adó ügyek azonnali megoldást igényelnek. Szerencsére még ezen a napon sikerül pontot tenned a végére, így nyugodtan élvezheted a hétvégét!

Rák

Ma felfedezheted egy rejtett tehetségedet, esetleg egy művészi ajándékot, amivel még sokra viheted az életben. Ez izgalmas lehet, de valószínűleg meg kell szoknod. Lehet, hogy az első próbálkozásaid kísérletezőek és bizonytalanok, de általában ez történik, amikor új készségeket sajátítunk el, szóval ne aggódj!

Oroszlán

Jól tennéd, ha ma elkerülnéd a karrieredet érintő jelentős változtatásokat vagy fontos döntéseket, mivel nem látsz tisztán. Viszont nyugodt és pozitív nap ez a mai, ami a szerelmet illeti. Lehetőséged van arra, hogy közelebb kerülj a párodhoz, és megtervezzétek a jövőtöket.

Szűz

Úgy tűnhet, ma a telefonodat megszállta valami, Szűz. A hívásoknál statikus zajt hallhatsz, fantomhívásokat kaphatsz, vagy a hívók ragaszkodhatnak ahhoz, hogy megpróbáltak hívni, de a telefonod nem jelzett. Vajon a telefonod rosszalkodik vagy a természetfeletti erők szórakoznak veled?

Mérleg

Újra kell értékelned a pénzügyi céljaidat, Mérleg. Meglehet, egyes elvárásaid irreálisak. Ez nem azt jelenti, hogy sosem fognak megvalósulni a pénzzel kapcsolatos vágyaid, csak azt: egy kicsit tovább tartanak, mint szeretnéd. Módosítsd a költségvetésedet, és tarts ki!

Skorpió

Vonzódsz valakihez a munkahelyeden, Skorpió? Ha igen, nem alkalmas a mai arra, hogy a tudtára add. Légy türelmes, és várj ki egy megfelelőbb időszakot! Viszont, ha párban élő vagy, jobb, ha tudod: a partnered érzékeli, hogy kifelé tekintgetsz a kapcsolatból.

Nyilas

Megszáll az ihlet valamilyen kreatív tevékenységhez, Nyilas. Remek ötletek pattanhatnak ki a fejedből, és ugyanolyan gyorsan eltűnhetnek. Az egyetlen módja annak, hogy elkerüld a csodálatos ötletek kihagyásával járó frusztrációt, ha azonnal leírod őket, amint jönnek!

Bak

Rendesen összerúghatjátok a port a szerelmeddel, mert mindketten makacsok vagytok. Csak úgy érhet véget a hatalmi harc köztetek, ha egyikőtök enged. Az lenne a legjobb megoldás, ha kompromisszumot kötnétek, így helyreállhat a kapcsolatotok békéje.

Vízöntő

Ma összefuthatsz egy régi barátoddal, és hirtelen más megvilágításban láthatod őt.  Romantikus érzelmek ébrednek benned, és ellenállhatatlan vonzalmat tapasztalhatsz. Próbáld felmérni, hogy ő is is így érez-e. Ha igen, hívd randira, Vízöntő!

Halak

Ma utadba kerülhet a lehetőség, hogy művészi, kreatív vagy innovatív munkával növeld a bevételedet. Talán kétségeid vannak afelől, hogy megvannak-e benned a szükséges képességek, de ne légy kishitű! Igenis, képes vagy rá!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves