Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 16.: A Kos összejöhet a főnökével, a Skorpióra sorsfordító nap vár

2022. szeptember 16.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 16.: A Kos összejöhet a főnökével, a Skorpióra sorsfordító nap vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint a csillagjegyek ma valósággal olvasnak egymás gondolataiban. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Különösen fittnek érzed magad, és valószínűleg a megjelenésed is ezt tükrözi, így ne csodálkozz azon, ha mindenkitől kapsz egy-két bókot, és ez alól a  főnököd sem kivétel. Talán régóta kerülgetitek egymást, de az is lehet, ma adja a tudtodra: tetszel neki. Azért légy óvatos, Kos, ha a főnökkel kívánsz összemelegedni!

BIKA   

Virágzik a szeretet a közeli kapcsolataidban, Bika. Természetednél fogva intuitív vagy, de a mai napon különösen olvasod mások érzelmeit, gondolatait, szükségleteit és vágyait. Ne lepődj meg, ha közelebb kerülsz a környezetedhez. Ha művészi hajlamaid vannak, kezdj el egy új projektet még ma!

IKREK

Nagyon boldog leszel ma, ami nemcsak a szeretetteljes, kellemes beszélgetéseknek köszönhető a környezeteddel, hanem annak is, hogy a pároddal a jövőtöket tervezitek, és talán már bele is fogtatok a fészekrakásba. Ugyanakkor váratlan látogatókra számíthatsz, és érdekes híreket osztanak meg.

RÁK

Váratlanul kellemesnek és élvezetesnek bizonyulhat egy beszélgetés valakivel, akivel korábban nem jöttél ki jól vagy egyáltalán nem volt kapcsolatotok. Mi több, ma új embereket ismerhetsz meg, és közelebb kerülhetsz azokhoz, akiket már ismersz. Rengeteg érdekes és hasznos információhoz juthatsz így.

OROSZLÁN

Kellemes meglepetés ér, amikor ajándékot vagy kisebb összeget kapsz ma, Oroszlán. Valaki visszafizeti a kölcsönt, vagy egy korábbi szívességedért lep meg. Emellett számíthatsz néhány hívásra, amelyek hosszú és tartalmas beszélgetéseket eredményeznek.

SZŰZ

Igazán meleg, ugyanakkor informatív és kellemes beszélgetésekre számíthatsz ma Szűz, és valószínűleg emiatt közelebb kerülsz a körülötted lévő emberekhez. Ráadásul a képzeleted szárnyal, és talán emiatt szeretnél is valamilyen kreatív tevékenységet folytatni.

MÉRLEG

Sokat beszélgethetsz ma a hozzád közel álló emberekkel. Nagyon optimista és lelkes vagy, és ezeket az érzéseket másokra is könnyen ráragasztod. Mi több, azt is jobban megérzed, mi történik velük. A  megérzéseidnek köszönhetően még szorosabbra fűzheted a kapcsolatodat velük.

SKORPIÓ

Ha zenei vagy művészi hajlamokkal vagy megáldva, olyan látomások vagy dallamok járhatnak a fejedben, amelyek a megalkotásért kiálthatnak. Nem kizárt, hogy olyat alkotsz, ami hírnevet hozhat neked. De akár a munkahelyeden is felajánlhatnak egy olyan lehetőséget, amiről álmodni sem mertél, és ma egy csapásra megváltozhat az életed.

NYILAS

Ma egy izgalmas, és kellemes beszélgetés keretei között olyan témákat feszegetsz, mint a filozófia,  spiritualitás vagy művészet. Az a legjobb pedig az: mindez érdekes felfedezésekhez vezet. Még az is lehet, hogy úgy döntesz, új tanulmányokba kezdesz vagy részt veszel egy tanfolyamon.

BAK

Még ma érkezhet egy fontos üzenet vagy telefon valakitől, aki távol él. Egy ideje már gondolsz erre a személyre, Bak, ezért ne lepődj meg, hogy hirtelen előkerül. A mai napon különösen ráhangolódsz mások gondolataira és érzéseire. Így könnyen megadhatod az embereknek azt, amire szükségük van.

VÍZÖNTŐ

Kimondottan álmodozó, inspirált hangulatban vagy, ami jót tesz a kreatív projektjeidnek vagy teljesen új ötleteid támadnak. Víziók, történetek vagy dallamok árasztják el az elmédet, és jó ötlet lehet lejegyezni őket, mielőtt eltűnnének. Ma lazán ráhangolódsz környezeted gondolataira és érzéseire, és ez insipriálóan hathat rád.

HALAK

Virágzik a szeretet a közeli kapcsolataidban. Ma a szokottnál is könnyebben ráhangolódsz a körülötted élők gondolataira, érzéseire, szükségleteire és vágyaira. Amellett, hogy kellemes beszélgetéseket folytatsz, érdekes és hasznos információkat tudhatsz meg másokról.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves