Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 1.: Az Ikreket erőteljesen fúrják a munkahelyén, a Bak kellemesen csalódik a párjában

2022. szeptember 01.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 1.: Az Ikreket erőteljesen fúrják a munkahelyén, a Bak kellemesen csalódik a párjában
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


Rázósan indul a szeptember a csillagjegyek számára a csütörtöki horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

A szokásosnál kevésbé vagy optimista és energikus, Kos. Testileg és lelkileg is kicsit lomhának érzed magad. Az is lehet, valami bujkál benned, szóval nem ártana kicsit jobban odafigyelned az egészségedre! Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a múlt problémái kísértenek. Ideje lenne egyszer s mindenkorra leszámolod velük.

BIKA   

Lehet, ma rossz kedved van a pénzügyeid miatt. Talán nem kaptad meg a várt emelést, amiben reménykedtél. Vagy egy szakmai projekted nem úgy sikerült, ahogyan azt vártad. Most itt az ideje, hogy a leleményességedet kamatoztasd, és kitaláld, miként kereshetnéd meg a szükséges pénzt!

IKREK

Ha kezded a munkát inkább tehernek, mintsem örömnek érezni, akkor gondolkodj el a folytatáson. Ennek oka az is, hogy a munkahelyeden erőteljesen fúrnak, mert egyesek a pozíciódra pályáznak, neked pedig már nincs energiád, sem pedig kedved harcolni olyan miatt, amire talán nem is vágysz.

RÁK

Ma különösen összhangban vagy a környezetteddel, Rák. Rendkívül érzékeny vagy, könnyen ráhangolódsz másokra, és talán anélkül is tudod mit éreznek, vagy gondolnak, hogy azt kimondanák. Néha nem tudod, mihez kezdjél ezekkel az infókkal. Egyszerűen csak fogadd be őket az elemzés helyett!

OROSZLÁN

Ellenállhatatlanul a vonz a közszolgálat a mai napon. Ez a vágy arra késztet, hogy valamilyen csoporttal önkénteskedj. Lehet, eleinte kissé kínosnak érzed, de a természetes vezetői képességeid hamarosan beindulnak, és megjön a kedved hozzá! A közösség azon töpreng, hogyan boldogultak eddig nélküled!

SZŰZ

Ne vegyél ma mindent készpénznek, Szűz. Megeshet, a kapott információk nem pontosak. Az illető, valaki mástól hallott pletykát oszthat meg, vagy szimplán kitalálja, hogy legyen miről beszélni. Ne vegyél részt inkább a pletykálkodásban, mert kellemetlen helyzetben találhatod magad, ha annak a fülébe jut, akiről szó van!

MÉRLEG

Lehet, ma egy kicsit ingerült vagy Mérleg. Megrendült az önbizalmad, és úgy érezheted: új kihívásokra van szükséged. Az előtted álló fárasztó feladatok nem motiválnak. Tedd meg, amit tudsz, hogy átvészeld ezt a nehéz napot. Légy extra kedves magaddal egy jó ebéddel, vagy hívj fel pár percre valakit, aki feltölt!

SKORPIÓ

Előfordulhat, hogy nézeteltérésed adódik a pároddal. Úgy tűnik, mindkettőtöknek határozott elképzelései vannak bizonyos dolgokkal kapcsolatban, és ezek nincsenek teljesen összhangban. Törekedjetek a kompromisszumok megtalálására, és akkor hamar helyreáll a béke köztetek!

NYILAS

Feszültség van a levegőben, és végül ki is robbanhat egy családi vita formájában. Valószínűleg rád hárul a békebíró szerepe Nyilas, de legalábbis neked lesz meg a hatalmad ahhoz, hogy helyreállítsd a család békéjét. Légy mindenkivel megértő és türelmes!

BAK

Ez egy különösen stresszes nap lehet, Bak. A nap végtelennek tűnik, de nincs elég óra, hogy mindent elvégezz. Fogadd el, ha nem jutsz minden feladat végére, és ne izgulj miatta! Már csak azért se, mert ma a kedvesed egy hihetetlen kedves gesztussal lep meg. Kimondottan kellemesen csalódsz benne, hiszen új oldaláról mutatkozhat be!

VÍZÖNTŐ

Lehet, hogy kicsit alacsony az önbizalmad, és most kételkedhetsz a képességeidben, Vízöntő. Ne légy depressziós vagy csüggedt, mert épp nem alakul minden a tervek szerint. Kiválóak a képességeid. Próbáld objektíven szemlélni a helyzetedet, és pontosan meghatározni, miért nem haladsz olyan gyorsan a karrieredben, mint remélted.

HALAK

Úgy érzed, maga alá temet a sok munka, és a felelősség, és nincs időd arra, hogy azt tedd, amit igazán szeretnél. Pedig lenne miben még elmélyülnöd, de se időd, se energiád! Ez frusztráló lehet számodra, és emiatt át is gondolod a prioritásaidat. Ne aggódj, meg fogod találni a megoldást!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves