Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 27.: A Kosért több munkaadó is kapkod, a Halakat összehozza a sors egy jóképű férfival

2022. október 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. október 27.: A Kosért több munkaadó is kapkod, a Halakat összehozza a sors egy jóképű férfival
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint nehézségeket okozhatnak a kollégák a csillagjegyek munkahelyén. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A munkahelyeden egyik-másik kollégád igyekszik keresztbe tenni neked, de legalábbis megnehezíteni az életedet. Még szerencse, hogy több helyről is munkalehetőségekkel bombáznak, így könnyedén állást válthatsz akár napokon belül!

Bika

A dolgok kezdenek pozitív fordulatot venni az életedben, és ez segít ellazulni a mindennapokban. Úgy tűnik, hogy végre minden jól alakul, és ez boldoggá tesz. Igaz, ma bosszantóan viselkedhetnek a kollégáid a munkahelyen, de kerülnöd kellene a felesleges vitákat és veszekedéseket.

Ikrek

Ne hagyd, hogy ma bárki vagy bármi összezavarjon, és letérítsen az utadról! Az a helyes út, amin most jársz! Még akkor se térj le, ha kellemetlen eseményekkel és helyzetekkel találkozol. Szerencsére a pénzügyeid jó úton haladnak, és új bevételi forrásokat találhatsz.

Rák

Ma történik valami, aminek hatására megváltozik a látásmódod, és mindent új megvilágításban látsz Viszont előfordulhat, hogy akadályokba ütközöl a munkahelyeden. Ha átvészeled a mai napot, az lehet a kulcsa az előléptetésednek.

Oroszlán

Végre rájössz, mi az, ami eddig visszatartott a célod elérésétől. Tisztán látod az utadban lévő akadályokat, és készen állsz arra, hogy leküzd őket. Ma képes leszel megszabadulni mindenféle negativitástól, és megszüntetni mindazt, ami gátol a szebb jövő kialakításában.

Szűz

Ma óvatosnak kell lenned bizonyos emberekkel kapcsolatban, kedves Szűz. Vannak, akik úgy tűnnek, mintha segíteni akarnának neked, miközben valójában azt keresik, hogyan árthatnak neked. De kis odafigyeléssel előre lebuktathatod őket!

Mérleg

A csillagok ma melletted állnak, és segítenek előrelépni életed minden területén! Az utóbbi időben lemondtál a vágyaidról, kételkedni kezdtél magadban, és tétovázol, hogy jó úton haladsz-e. De most készen állsz arra, hogy bátran előrenyomulj, és megszabadulj minden korábbi kétségtől!

Skorpió

Kellemes fejleményekre, pozitív változásokra számíthat ma. A csillagok rád mosolyognak, és eléred a kívánt célodat! Végre látod, hogy álmaid és vágyaid megvalósulnak, ami nagy boldogságot és örömet okoz. Ezenkívül így megszabadulsz minden negativitástól és pesszimizmustól.

Nyilas

Ez a nap feszültségeket hoz a munkahelyeden, de meg kell őrizned a hidegvéredet, és nyugodtnak kell maradnod. Ha nem így teszel, kellemetlen helyzetbe keverheted magad. A pénzügyeid viszont jól állnak, és talán épp ma írsz alá egy jövedelmező üzletet!

Bak

Ne vidd haza a munkahelyi feszültséget Bak, mert úgy lőttek a csodálatos estédnek, ami ma várna rád a szerelmeddel. Ez az este szóljon a romantikáról. Ha erre odafigyelsz, megismerheted a párod egy új oldalát, miközben a kapcsolatotok is pozitív irányt vesz.

Vízöntő

Óvatosabbnak kell lenned bizonyos emberekkel és a váratlan, túl jónak ígérkező ajánlatokkal. Ne hozz elhamarkodott döntéseket, mert több mint valószínű, hogy helytelen következtetésekre jutnál. Nagy az esélye a mai napon az átverésnek.

Halak

Vannak bizonyos kérdések, amelyeket meg kell beszélned a pároddal, Halak. Ne habozz beszélni arról, ami nyomja a szívedet. Ez az egyetlen lehetőséged, ha előre akarsz lépni szerelmi életedben. Ha egyedülálló vagy, ne aggódj, mert a sors összehoz ma egy jóképű férfival!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves