Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 13.: A Rák felhívja az exét, a Halak karrierje történelmi csúcsra ér

2022. október 13.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. október 13.: A Rák felhívja az exét, a Halak karrierje történelmi csúcsra ér
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint ma a csillagjegyek zűrös nap elé néznek a munkahelyükön. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma hirtelen következtetéseket vonhatsz le, Kos. Erős lehet a kísértés, hogy meggondolatlanul cselekedj, főleg akkor, ha egy meglepő, felforgató üzenetet kapsz. Légy körültekintő, mielőtt bármit is teszel, mert könnyen lehet: túlzásról, félreértésről, akár  hazugságról van szó.

Bika

Egy kényes témát szeretnél ma megvitatni, de ügyelj arra: csak az hallja, akire tartozik, vagy akiben megbízol. Máskülönben lesokkolod az embereket vagy visszaélhetnek a hallottakkal. Kétszer is gondold meg, kivel kívánod megosztani a titkaidat!

Ikrek

Olyan feladatot vagy felelősséget kaphatsz ma, amely kívül esik a szokásos hatáskörödön, és valószínűleg ez az új kihívás ijesztőbbnek bizonyul, mint amire eredetileg számítottál. Tedd meg a tőled telhető legjobbat, és ne magad hibáztasd, ha egyszer nem kaptad meg a sikerhez szükséges eszközöket!

Rák

Talán nemrég szakítottál egy barátoddal vagy a partnereddel, és ez ma újfent felkavar. Nehezedre esik így a munkádra fókuszálni. Sokat gondolkodsz azon, hogy felhívd, és újrakezdést ajánlasz. De mielőtt nosztalgiából, vagy a magány miatt újra összejönnél az exeddel, jusson eszedbe, miért mentetek szét!

Oroszlán

Ma nehéz lehet eligazodni az információáradatban. Valaki a környezetedben hamis infókat oszthat meg, de azzal érvelhet: nem tudta, hogy amit mond, az nem valós. A legjobb megoldás az, ha elkerülöd a mai naphallott pletykák elfogadását, valamint megosztását.

Szűz

A munkahelyeden megosztod elképzeléseidet a kollégáiddal vagy éppen a feletteseiddel, és nem fogják díjazni az ötleteidet. Valószínűleg időigényesnek vagy megerőltetőnek tűnik számukra. Ez semmitől se vegye el a kedvedet, és ha kell, kopogtass más ajtón, ahol jobban értékelhetnek!

Mérleg

Úgy érzed, a környezeted túl sokat vár el tőled. Ha szükségét érzed, ne félj határokat felállítani! Ez a szerelmi életedre is igaz. Légy  őszinte a szerelmeddel, és mondd el neki bátran a véleményedet. Épp erre van szükség ahhoz, hogy jobb legyen a kapcsolatotok!

Skorpió

Rengeteg feladat vár rád a mai napon, Skorpió. Habár eredményes és sikeres leszel, kiégés közeli állapotba kerülhetsz. Talán időt kellene szakítanod azokra a potenciális udvarlókra, akik sorban állnak, hogy elvigyenek randizni téged. Érdemes lenne ma elmenned a legszimpatikusabbal!

Nyilas

Úgy érzed, túlzottan kritikus veled a környezeted. Beleköthetnek abba, hogyan végzed a munkádat, mit viselsz, vagy milyen a hajad. Egy darabig még könnyedén humorral kezeled őket, de egy idő után kezded elveszíteni a türelmedet. Ameddig csak tudod, őrizd meg a nyugalmadat!

Bak

Valóban óriási a munkabírásod, de ez nem jelenti azt, hogy lélekszakadva kellene dolgoznod. Nem ártana kicsit visszavenni a tempóból, mert ezt kívánja a testi-lelki jóléted. Szállj ki ma előbb a mókuskerékből, és találkozz a barátaiddal, akikkel izgalmas eszmecserét folytathatnál!

Vízöntő

Nem baj, ha ma egy kis egyedüllétre van szükséged, főleg azok után, hogy a munkahelyeden rendesen megtépázhatják az idegrendszeredet. Jelezd a környezetednek: magányra vágy, és vonulj el nyugodtan feltöltődni! Épp itt az ideje olyan dolgokat csinálnod, amelyek jól esnek!

Halak

Ma szabályosan meg kell csípned magadat, hogy elhidd: ez a valóság. Igen, Halak, sikeres vagy a melóban, amit pénzzel, előléptetéssel jutalmaznak. A karriered történelmi csúcsra ér. Ne aggódj amiatt, mi lesz ezután, csak élvezd a sikeredet, és ünnepelj!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves