Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 29.: A Szűz búcsút inthet a szingli életnek, a Vízöntő váratlan látogatóra számíthat

2022. november 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. november 29.: A Szűz búcsút inthet a szingli életnek, a Vízöntő váratlan látogatóra számíthat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint egyes csillagjegyek pénzhez jutnak, másokat viszont hátba szúrnak. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Valószínűleg a megérzéseid, valamint az érzéseid alapján hozol gyors döntéseket, nem pedig a logika alapján, de a pénzzel kapcsolatban ezek helyeseknek bizonyulnak. Az  intuíciód most elsőrangú válaszokkal lát el téged, Kos.

Bika

Minél több szeretetet, figyelmet, kedvességet adsz ezen a napon, annál többet kapsz vissza. Próbálj meg színt vinni a munkanapjaidba, érdemes lenne ma összeülnöd a kollégáiddal beszélgetni vagy kávézni, mert mindenki napját feldobhatod.

Ikrek

A napodat hangulatingadozások jellemzik, de ma rád mosolyog a szerencse. Meglehet, épp ennek köszönhetően teszel szert egy kis plusz pénzre. Légy óvatos, mert a szerencse forgandó, nehogy aztán gyorsan elveszítsd egy rossz döntés miatt!

Rák

Valaki ma nagyon érdeklődni fog irántad a környezetedben. Néha már-már olyan érzésed van, mintha vallatna. Ez nem véletlen! Az illető utána elpletykálhatja a terveidet, de legalábbis visszaélhet a kapott információval, szóval légy óvatos!

Oroszlán

Próbáld meg elkerülni azokat, akik mérgezik az életedet, Oroszlán. Ma újfent meglepődhetsz azon, amikor kiderül, valaki mennyire próbál besározni a hátad mögött. Be kell látnod: félreismerted az illetőt.

Szűz

Ma új kapcsolat kezdődik az életedben. Ez lehet romantikus jellegű, tele izgalommal és szenvedéllyel, de az sem kizárt, hogy szakmai jellegű, és segítséget, támogatást remélhetsz az illetőtől. Kincset érő emberrel hozott össze a sors!

Mérleg

Ma sikerül ledolgoznod a lemaradásodat! Rengeteg erőfeszítést, és kitartást igényel, talán még kicsit túlóráznod is kell, de a végén nem marad el a sikerélmény és rendkívül elégedett leszel. Megérdemled, hogy este megünnepeld a sikeredet!

Skorpió

Az üzleti megbeszélések során néhány folyamatban lévő tárgyalás kedvező fordulatot fog venni. Ma kitartó és stabil vagy, a döntéseid jól átgondolt folyamatok eredménye. Ennek köszönhetően váratlanul pénz ütheti a markodat!

Nyilas

Nagyon lelkes vagy, és szeretnéd megváltoztatni a körülötted lévő dolgokat, de jót tenne egy kávészünet, hogy eldöntsd, szükséged van-e egyáltalán bizonyos változtatásokra. Nem biztos, hogy mindegyik változás azt adná, amire számítasz!

Bak

Túl sok munkát vállaltál be, Bak. Kétségkívül ez meglátszik majd a bankszámládon is, de napokon belül teljesen kimerülhetsz, és a párodat is megviselheti, hogy nem jut rá minőségi idő. Ideje lenne kicsit visszafogni magad!

Vízöntő

A nap igazán mozgalmas lesz számodra. Valószínűleg több izgalmas találkozóban lesz részed, talán még az ünnepekre is elkezdesz bevásárolni, de ami igazán meglep, az egy váratlan látogató, akire nagyon nem számítottál.

Halak

Egyesek megdicsérnek, mások kritizálnak. Igazság szerint az utóbbiak most csak irigykednek rád, éppen ezért ne is foglalkozz velük! Az idősebbek ma a segítségedre lesznek, és jó útmutatást adnak neked ahhoz, hogyan old meg egy függőben lévő problémádat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves