Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Napi horoszkóp, 2022. július 15.: A Bikára romantikus este vár, a Szűz tervezheti az esküvőt

2022. július 15.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. július 15.: A Bikára romantikus este vár, a Szűz tervezheti az esküvőt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A legtöbb  csillagjegy ma új szerelmi és baráti kapcsolatot alakíthat ki a pénteki horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Nagyon ihletett állapotban vagy, úgy tűnik, gondolataid magasabb síkokról érkeznek, és felerősíthetik természetes művészi képességeidet, Kos. Szánj időt arra, hogy lejegyezd az elképzeléseidet. Ha pedig tartósan az eszedben jár egy barátod, hívd fel! Meglehet, hogy hírei vannak számodra.

BIKA   

Ma inkább magányra vágysz, Bika, pedig nagyszerű nap ez a mai arra, hogy kellemes időt tölts a barátokkal és új emberekkel ismerkedj meg. Szorosabbra fűzheted a kötelékeket, és értékes üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz, amelyek a jövőben jövedelmezőnek bizonyulnak. Sőt, akár párban élő, akár szingli vagy, romantikus estére számíthatsz!

IKREK

Egy vonzó, új arc jelenhet meg ma a színen. Új barátság szövődhet köztetek, bár ez a személy elég szexi lehet ahhoz, hogy többre vágyj. Érdemes lenne félretenni a félénkségedet, és bátran belevágni az ismerkedésbe. A párban élők pedig meghitt estére számíthatnak, és még egy  szerelmi vallomást is hallhatnak.

RÁK

Egy külföldön élő barátod veheti fel veled a kapcsolatot. Értékes információkkal rendelkezik, amelyeket később felhasználhatsz. Ezek az infók segíthetnek abban, hogy elérd a célodat, ezért nagyon figyelj oda a részletekre, Rák. Jegyezd fel a tényeket, még akkor is, ha azok most nem tűnnek érdekesnek, később még szükséged lehet rájuk!

OROSZLÁN

Ma különösen szexinek érzed magad, és akad is egy csodáló a horgodra, akár a kedvesed, akár egy új randipartner képében. Lazán elbűvölheted azt, akit csak szeretnél! Ráadásul ezen a napon az idő- vagy pénzbefektetések is megtérülnek, akárcsak az eddigi kemény munka.

SZŰZ

A szerelem és a házasság lesz a nap központi témája. Egy olyan különleges beszélgetést folytathatsz a partnereddel, ami lánykéréssel zárulhat, de legalábbis szóba jön a házasság, amit nem a távoli jövőre terveznétek. Sokat gondolkodhatsz azon is, mit változtass magadon, de tartsd szem előtt: te most is tökéletes vagy!

MÉRLEG

Ma különösen egészségesnek, energikusnak és vonzónak érzed magad, Mérleg, és néhány barátod hirtelen új megvilágításban lát téged. Ez értékes lökést nyújthat az önbizalmadnak. Még egy új karrierlehetőség is felmerülhet, méghozzá  előnyösebb fizetéssel a mostaninál. Ez a mai nap egy teljesen új élet kezdete lehet!

SKORPIÓ

Új embereket vonzol be az életedbe, Skorpió. Talán a régi barátok hirtelen újra megjelennek a színen. Kiváló nap ez a mai arra, hogy felélénkítsd a régi kapcsolataidat, és új, előnyös szövetségeket alakíts ki. Ugyanakkor az egyedülállók számoljanak egy randipartner lehetőségével is, aki vacsorázni hívhatja őket.

NYILAS

Családtagokkal, különösen a nőkkel való súrlódás várható ma, főleg azért, mert nem vagytok elég toleránsak egymással. Semmiképpen se legyetek haragban, legalább te törekedj a békülésre. Szükséged lehet rá a közeljövőben, ahogy neki is rád, szóval szervezz egy kellemes estét magatoknak!

BAK

A mai nap kellemes és nyereséges kommunikációt hoz a barátnőkkel, női rokonokkal, esetleg néhány új baráttal. Sokan akarnak majd beszélni veled, bár talán többet is, mint amennyi belefér a napodba. Bölcsen teszed, ha előre beosztod az idődet! A távoli országokba való utazás csábítónak tűnhet jelenleg, Bak, de lehet, hogy egy ideig nem lesz lehetőséged utazni.

VÍZÖNTŐ

Olyan új lehetőségek merülnek fel, amelyek segítségével növelheted a bevételeidet. Meglehet, az eddigi teljesítményed felkeltette a vezető pozícióban lévők figyelmét, Vízöntő, és előléptethetnek. De nem szabad hátradőlnöd, mert rengeteg feladat vár rád. Hívd elő minden belső erőforrásodat, és hajrá!

HALAK

Többen is a tudtodra adják: számíthatsz rájuk. Előfordulhat, egyesek valamilyen módon a segítségedre lesznek, Halak, vagy te segíthetsz a környezetednek. Ma erős kötelékek szövődhetnek másokkal, amelyek a jövőben szilárd és tartós barátságokhoz vezethetnek. Ez a nap arra is alkalmas, hogy kigondold, miként újíthatnád fel az otthonodat!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves