Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 9.: A Kost csapdába csalják az ellenségei, az Oroszlánra élete egyik legemlékezetesebb estéje vár

2022. december 09.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. december 9.: A Kost csapdába csalják az ellenségei, az Oroszlánra élete egyik legemlékezetesebb estéje vár
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint tanulságos nap elé néznek a csillagjegyek! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egyre nagyobb a népszerűséged, mindenki odfigyel rád, kedves Kos. De légy óvatos, mert az ellenségeid még jobban irigyelnek most. Légy óvatos, mert megpróbálhatnak csapdába csalni, hogy kellemetlen helyzetbe hozzanak.

Bika

Nagyon bízol magadban, de nem szabad túlzottan magabiztosnak lenned, mert emiatt ma könnyen megütheted a bokádat. Továbbá, ha megpróbálod ráerőltetni másokra a saját nézőpontodat, készülj fel arra, hogy komoly ellenállásba ütközöl.

Ikrek

Ez a nap különösen alkalmas valami új elindítására. Ha munkahely- vagy karrierváltáson gondolkodsz, akkor ez a nap tökéletes ahhoz, hogy megtedd az első lépéseket. Még akkor is, ha egy lépés kockázatosnak tűnik!

Rák

Felfedezheted a megoldást, aminek köszönhetően kilábalhatsz egy kellemetlen szituációból. Csak ügyelj arra, hogy ne csinálj semmi olyat, amit valójában nem akarsz, mert az ilyen dolgok ma visszafelé sülhetnek el.

Oroszlán

Tegyél félre minden munkával kapcsolatos dolgot, és csak a szerelmedre fókuszálj! Ez egy különleges este lesz, mert olyan romantikus és szexuális élményekben lehet részetek, mint még sosem. Sokáig fogjátok ezt az estét emlegetni!

Szűz

Valaki körülötted megpróbál majd bevonni egy felesleges hatalmi harcba, Szűz. Itt a kulcs a nyitott elme és a higgadt magatartás. Légy résen, nehogy a végén valaki más háborújába csöppenj, felesleges feszültséget teremtve az életedben.

Mérleg

Előfordulhat, hogy a korlátozott erőforrások miatt nem tudod úgy megvalósítani egy tervedet, mint azt szeretnéd. Ne izgulj, mert a nap végére megoldódik a dolog, de bármi is történjen: fantasztikus munkát végzel!

Skorpió

Békés, nyugodt nap elé nézel, de aztán ki tudja, talán épp ez fog zavarni! Keresni kezded a problémát, feszültséget teremtesz csak azért, hogy történjen valami. Ne lepődj meg azon, ha az emberek nem fogják díjazni ezeket az erőfeszítéseket!

Nyilas

A monotonitás nem a te asztalod, egyszerűen untat téged. Éppen ezért vigyél színt a feladatokba, dobd fel a napot a munkahelyeden. De az biztos a kedvedre lesz, hogy a munkád, a terveid lenyűgözhetik a feletteseidet, és elismerésben részesülsz.

Bak

A mai napon gyengélkedni fogsz, kedves Bak. Talán egy enyhe megfázás lehet rajtad úrrá. Éppen ezért halaszd el a találkozóidat, és dolgozz lehetőleg minél kevesebbet, hogy ki tudd pihenni magadat.

Vízöntő

Nagyon jó passzban vagytok a szerelmeddel, csakhogy ismét felbukkanhatnak bizonyos problémák. Egyikőtök családja megint megpróbál beleszólni a dolgaitokba. Ideje lenne ezt egyszer és mindenkorra elrendeznetek.

Halak

Előfordulhat, hogy az élet fájdalmas választás elé állít. A szívedre hallgatva megtalálhatod a keresett választ! Ezenfelül ma kreatív és ötletes módszereket találsz a munkahelyeden felmerülő problémák megoldására, amiket mindenki értékelni fog.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves