Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 7.: A Bika rossz döntést hoz, a Skorpió párját egy másik nő ostromolja

2022. december 07.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. december 7.: A Bika rossz döntést hoz, a Skorpió párját egy másik nő ostromolja
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint robbanásveszélyes hangulatban vannak a csillagjegyek! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma nézeteltérésre számíthatsz pároddal vagy egy barátoddal, Kos. Lehet, hogy túlreagálod a dolgokat. Viszont, ha feszültséggel szembesülsz, hajlamos vagy mostanában először meghátrálni. Ezúttal próbáld meg nem tenni!

Bika

Hirtelen azon kapod magad, hogy olyan döntéseket hoztál, amik a következő néhány hónapon belül rosszul sülhetnek el.  A csillagok szerint fontolóra kellene venned a költözést, és a  munkahelyváltást a boldogságod érdekében.

Ikrek

Egyrészt humanista és békés gondolataid vannak családoddal és munkahelyeddel kapcsolatban. Másrészt él benned a vágy, hogy mindent felrobbants magad körül, annyira eleged van. Ma választanod kell a kettő közül!

Rák

Ha művészettel foglalkozol, szerencsésnek bizonyulsz benne! Hallgass a megérzéseidre, és pályázz egy munkáddal, vagy jelenj meg vele valahol. Megismerhetsz valaki, aki mentorálhat vagy kapásból fel is fedezhet, és elismert művész lehet belőled.

Oroszlán

Ma kiszámíthatatlan leszel! Senki sem mer ellentmondani neked, mert érezhetően robbanékony hangulatban vagy.  Ahelyett, hogy olyan dolgokat mondanál ki, amiket később megbánhatsz, menj el sétálni vagy írd le a gondolataidat!

Szűz

Ne habozz szót emelni az igazság mellett, még akkor se, ha ez azt jelenti, hogy szembe kell nézned a feletteseiddel. A legkisebb igazságtalanságot sem szabad elviselni. Amikor kinyilvánítod a véleményedet, figyeld meg: tiszteletet fogsz ébreszteni!

Mérleg

Minél inkább kerülöd a konfrontációt, annál nagyobb bajba kerülsz. Hidd el, célravezetőbb, ha ezúttal megmondod a véleményedet. Nem kell dühösen, hiszen diplomatikusan is kifejezheted magadat, de tedd meg!

Skorpió

Amúgy is feszült hangulatban vagy, de mikor tudomásodra jut, hogy a szerelmedet valósággal ostromolja egy másik nő, a legszívesebben odamennél és elintéznéd. Kétszer is gondold meg az ilyen tettek következményeit. Hagynod kellene, hogy a párod intézze!

Nyilas

Ma hajlamos vagy mindent szétrobbantani magad körül, mert mérges és zaklatott vagy. Légy óvatos, mert olyat tehetsz vagy mondhatsz, amit később megbánhatsz. Ha nem tudsz uralkodni az indulataidon, sétálj egyet, és inkább kiabáld ki a világba a dühödet!

Bak

Ha azzal foglalkozol, mint az egyik szülőd, elgondolkozhatsz azon, vajon jó ötlet volt-e. Egyáltalán mennyire akartad ezt vagy csak rád erőltették? Ma előbújik belőled a lázadó, és több függetlenségre vágysz, meg arra, hogy a magad útját járd.

Vízöntő

Valószínű, hogy ma ingerült leszel valakivel szemben, aki közel áll hozzád, Vízöntő. Úgy érzed, túl messzire ment, olyanba ütötte bele az orrát, ami nem tartozik rá. Próbáld meg nem túlreagálni a dolgot, hiszen a jó szándék vezérelte az illetőt.

Halak

Ma konfrontatív leszel, Halak. Ez azután következik be, hogy több hétig visszatartottad magad attól, hogy nyíltan kritizálj másokat. Különösen erős érzelmeid vannak minden olyan dologgal kapcsolatban, ami a családodat érinti.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves