Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 5.: A Vízöntő ráébred egy mérgező barát jelenlétére, a Halakról kiderül, hogy intelligensebb, mint hitte

2022. december 05.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. december 5.: A Vízöntő ráébred egy mérgező barát jelenlétére, a Halakról kiderül, hogy intelligensebb, mint hitte
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint a nap sikere abban rejlik, ha a csillagjegyek szórakozásnak veszik, amit csinálnak. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma nem vagy hajlandó elköteleződni semmi komoly dolog mellett, Kos. Ezenfelül jól teszed, ha megkérdőjelezed a tényeket vagy a túlságosan ígéretesnek tűnő lehetőségeket, mert így elkerülheted a kellemetlenségeket.

Bika

Ez lehet azon napok egyike, amikor teljesen egyedül érzed magad, még akkor is, ha több száz ember van körülötted, Bika. Úgy tűnik, senki sem érti a nézőpontodat. Hihetetlen érzékenységed és érzelmességed ma valahogy elzár a többiektől, semmint összehoz velük.

Ikrek

Ma vissza kellene fognod a dühöngő, és a kalandvágyó természetedet, mert a kettő együtt olyan cselekedeteket idézhet elő, amiket később megbánhatsz. Viszont némi felügyelettel ez a kombináció hozzásegíthetne a célodhoz.

Rák

Lehet, ma ezer dolgot kell csinálnod, de ezeket csak akkor tudod elvégezni, ha egyszerre csak egyre koncentrálsz. Bontsd kisebb darabokra a feladatokat, és igyekezz ne csak munkának tekinteni őket! Próbáld meglátni a bennük a szórakoztató részt!

Oroszlán

Nem számít, mit csinálsz ma, érezd jól magad! Szinte bármiben találhatsz szórakozást, ezért tartsd ezt szem előtt, amikor olyan feladatokat kell végezned, amikhez semmi kedved. Te vagy a felelős a saját hozzáállásodért!

Szűz

Lehet, egyedül kell időt töltened a napot ahhoz, hogy sikeresen feltöltődhess. Másrészt, így elkerülheted, hogy negatívan befolyásoljanak. A legjobb, ha napközben is olyat csinálsz, amihez nem kell segítség, munka után pedig bekuckózol a tévé elé, és kipörgeted az új kedvenc sorozatodat.

Mérleg

Fegyelemre, és szervezettségre van szükséged a mai sikerhez, Mérleg. De attól még, hogy gyakorlatias vagy, nem muszáj szigorúnak és rosszkedvűnek lenned. Ne feledd: a komoly ügyek intézése valójában szórakoztató is lehet!

Skorpió

Ma nem könnyű kijönnöd az emberekkel. Már csak azért sem, mert mindenki a figyelmedre vágyik, holott úgy érzed, ezer dolgod van. Próbáld meg nem megsérteni őket, mikor finoman elhárítod a közeledésüket, ha legalábbis soknak érzed a lelkük ápolását.

Nyilas

Túl nyers lehetsz ma a környezeteddel, és meggondolatlanul vághatod a fejükhöz az igazságot. De ugyanúgy felkaphatod a vizet akkor is, ha azt érzed, ostobaságot követnek el. Egy szempillantás alatt vitás helyzetben találhatod magad, amennyiben nem uralkodsz az indulataidon.

Bak

Gondoskodj arról, hogy megkapd a napi nevetés adagodat, és próbálj meg egy kicsit többet kibújni a páncélodból, Bak. Ez egy fontos időszak számodra ahhoz, hogy elengedd gátlásaidat, és megnyílj a világ felé.

Vízöntő

Szerencsére hamar eltelik a napod, mert ma úgy döntesz: szórakozva dolgozol. Képes vagy meglátni a jót, és a kellemeset a munkádban. Viszont délután szomorú felismerésben részed: rá kell jönnöd, hogy egy   mérgező barát van a köreidben.

Halak

Híresen kishitű vagy Halak, de ma jöhet el annak a napja, amikor ez megváltozik. Egyedül te vagy képes megoldani egy bizonyos feladatot vagy olyan kihívással szembesülsz, amit páratlanul oldasz meg, még sikert is arathatsz vele, és mindenki ledöbben a benned rejlő intelligenciától.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves