Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 22.: Az Ikrek életében minden jóra fordul, a Rák élete legszebb ajándékát kapja

2022. december 22.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. december 22.: Az Ikrek életében minden jóra fordul, a Rák élete legszebb ajándékát kapja
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint meglepetések érik a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A magánéletében és a karrieredben egyaránt hirtelen változások történnek, emiatt aggódsz és bizonytalan vagy. Nyugodj meg, és lazíts, Kos! Csak sodródj az árral, mivel ezek a változások a te érdekeidet szolgálják.

Bika

Ma minden jól alakul körülötted, Bika. A legnagyobb békességben telik a napod, és minden vágyad elérhető közelségbe kerül. Rég voltál már ennyire kiegyensúlyozott, mint amilyen ezen a napon.

Ikrek

A pénzügyekkel kapcsolatos hírek boldoggá tesznek téged és a szeretteidet. Van egy olyan érzésed, hogy a dolgok pozitív irányt vesznek az életedben. Még az is lehet, hogy a mai nap hozol össze egy rendkívül jövedelmező üzletet.

Rák

Talán azt gondoltad, hogy karácsony előtt már nem érhetnek meglepetések. Ma mégis sikerül meglepnie egy közeli szerettednek, mert életed legszebb ajándékát kaphatod tőle.

Oroszlán

Megismerkedsz valakivel, aki megváltoztatja az életedet. Megmondja, mit kellene tenned, hogyan csináld, de már önmagában a személye is jótékony hatással lesz rá. Nyugodtan támaszkodj rá, és ne érezd ettől kevesebbnek magadat.

Szűz

Olyan kényes szituáció adódik az életedben, ami nagyfokú érzékenységet, türelmet és kitartást igényel. Nehéz helyzetnek tűnhet, de képes vagy tisztességesen megoldani a problémát. A válság leküzdésével kivívod az emberek csodálatát.

Mérleg

A mai egy fontos nap számodra, Mérleg, mivel megismersz valaki, aki más városban vagy külföldön él. A kapcsolattartás hasznosnak fog bizonyulni, mert segíthet abban, hogy ott kezdj új életet, ahol éppen ő is tartózkodik.

Skorpió

Azt hinnéd, már nem semmi különleges nem történhet veled az ünnepek előtt, és mégis! Váratlanul  állásajánlatot vagy előléptetést kaphatsz. Még jó, hogy nem kell azonnal döntened, mert alaposan át kell gondolnod a jövedelmező, de sok feladattal járó munkát.

Nyilas

Nagyon keményen fogsz ma dolgozni, hogy időben végezz mindennel, és egyáltalán megmutasd a főnökeidnek: te vagy a legjobb. Megnyugodhatsz Nyilas, mert nem marad el a jutalmad! Szóbeli és pénzbeli jutalommal ismerhetik el az erőfeszítéseidet.

Bak

Ez az a nap, amikor nem tanácsos a megérzéseidre hallgatnod, mert félrevezetőek lehetnek a tudatalattid befolyása miatt. A legjobb, ha ma csak a logikára alapozol, így minden váratlanul felmerülő helyzetet sikerül könnyedén megoldanod.

Vízöntő

Meghívást kapsz egy külföldön vagy más városban élő barátodtól. Kár lenne visszautasítanod! Ha nincs komoly kifogásod ellene, akkor élj a lehetőséggel, és találkozz vele az ünnepi időszakban. Több előnye is lehet a látogatásnak a kikapcsolódásnál!

Halak

Sikeresen megfertőzöd a környezetedet az ünnepi hangulatoddal. Igazi karácsonymániásként megpróbálod mindenki szívébe belecsempészni a karácsony iránti szeretetet. De azért tudd elfogadni, hogy grincsek is élnek közöttünk!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves