Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 15.: Az Ikrek hallgasson a megérzéseire, a Bak megismer valakit, aki jobbá teheti az életét

2022. december 15.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök csilagjegyek
Napi horoszkóp, 2022. december 15.: Az Ikrek hallgasson a megérzéseire, a Bak megismer valakit, aki jobbá teheti az életét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint hamis, megtévesztő információk nehezíthetik meg a csillagjegyek életét! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Légy óvatos Kos, mert az emberek akarva-akaratlanul is hamis infókat oszthatnak meg. Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha továbbadsz egy ilyet vagy esetleg arra alapozva döntesz, ezért mindig járj utána az igazságnak!

Bika

Ezen a napon megvilágosodásban lesz részed, és úgy döntesz, kilépsz azokból a helyzetekből, amik nem szolgálják az érdekeidet és csak lehúznak. Meglehet, ez azzal jár, hogy egy-két kapcsolatodnak is véget vetsz.

Ikrek

Valószínűleg a  megérzéseid és alapján hozol gyors döntéseket, nem pedig a logika alapján, de a pénzzel kapcsolatban kiderül, hogy ezek helyesek. Az intuíciód most elsőrangú üzeneteket küld, nyugodtan hagyatkozz rájuk!

Rák

Óvatosnak kell lenned Rák, mert túl sok téves információ kering ma, amik rossz irányba befolyásolhatnak. Semmit se tegyél anélkül, hogy előbb ne keresnéd meg az igazságot!

Oroszlán

Az utóbbi időben az élet tele van hullámvölgyekkel. De hamarosan meg fogsz szabadulni ezektől. Őrizd meg optimista hozzáállásodat! Az emberek segítségért fordulhatnak hozzád, és ez jó, mert ha lefoglalnak, nem gondolsz a gondjaidra.

Szűz

Szeretsz valódi és  őszinte emberekkel találkozni, kedves Szűz. De ma olyan emberekkel találkozhatsz, akik elrejtik igazi énjüket. Tégy erőfeszítéseket azért, hogy átláss rajtuk. Ne aggódj, nem mindenki okoz majd csalódást!  

Mérleg

Ma problémáid lehetnek a közlekedéssel, ezért ha időre kell menned hova, indulj el korábban, vagy legyenek ötleteid alternatív útvonalakra. Így elkerülheted a kését,  és azt, hogy emiatt lemaradj egy fontos eseményről.

Skorpió

Beszélj nyíltan azokkal az emberekkel, akik fontosak neked, Skorpió. Oszd meg velük azokat a problémákat, amik zavarnak téged. Szerencsére segítőkészek és nyitottak lesznek, így hamar megoldódhatnak a gondjaid.

Nyilas

Ma nincs olyan nehézség, amivel ne tudnál megküzdeni. Ez az a nap, amikor véghezviheted azt, amit már régóta próbáltál, mert egyszerűen senki sem tud megállítani. Csak közben ne feledkezz meg bizonyos kötelezettségeidről sem!

Bak

A nap fénypontja egy befolyásos személlyel való kommunikáció, ami hosszú távú hatással lehet az életedre. Az illető lehet a kulcsa a szebb, jobb jövődnek, ezért hallgasd meg alázatosan a kritikát is!

Vízöntő

Az  elégedetlenség érzése, ami jó ideje gyötör, végre elhalványul. Úgy tapasztalod, hogy megtaláltad a rést az életben, azt is tudod, mit tehetsz ellene, így máris sokkal közelebb kerültél a vágyott élet kialakításához.

Halak

Ha nem vigyázol, egész nap harcolnod kell a környezeteddel, ami igyekszik különböző vitákba rángatni téged. Amennyire csak lehet, kerüld el őket. Viszont ezek a kellemetlenségek fontos dolgokra ébresztenek rá téged.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves