Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 8.: A Rák tette mindenkit megdöbbent, a Halakat kellemes csalódás éri

2022. augusztus 08.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 8.: A Rák tette mindenkit megdöbbent, a Halakat kellemes csalódás éri
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


Meglehetősen érzékenyek lesznek a csillagjegyek a hétfői horoszkóp szerint, és kevés is elég ahhoz, hogy összevesszenek egymással. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Ma valaki rettentően ingerlékeny a környezetedben, ami rád is hatással lesz. De tudd: ennek a személynek a hangulatához nincs közöd. Légy türelemmel, várd meg, amíg megnyílik neked, és ne erőltesd azt, hogy kiöntse neked a szívét. Továbbá a mai nap nem alkalmas a különféle összejövetelekhez, mivel nem alakulnának fényesen.

BIKA   

A túl sok befejezetlen feladat nyomást gyakorolhat rád, Bika, ami szükségtelen stresszt okoz. Ne ess pánikba, inkább engedj el néhányat, ami nem olyan fontos. Ma amúgy is érzékenyebb vagy a szokásosnál, így a körülötted lévő emberek feszültsége is rád ragadhat. Tarts rendszeres önvizsgálatot a mai napon!

IKREK

A kisebb nézeteltérések hatalmas veszekedésekké fajulnak a családi életedben vagy a munkahelyeden. Az lenne a legjobb, ha kimaradnál belőlük. Lehet, ma még szeretnél egy utolsó lépést tenni céljaid elérése felé, de rajtad kívül álló erők megakadályozhatnak benne. Őrizd meg a hidegvéredet!

RÁK

A terveid megvalósításának képtelenségéből fakadó frusztráltság ma elérheti a csúcspontját, kedves Rák, ami azt jelenti: hajba kapsz a környezeteddel. Próbálj meg inkább más módot találni - méghozzá időben -, a feszültséged levezetésére. Fennáll annak a veszélye, hogy tőled szokatlan, agresszív lépéseket teszel, és ezzel eléggé kiborítod a környezetedet.

OROSZLÁN

Készülj fel Oroszlán: bárhová is mész, ott veszekedésekre kell számítanod. Emiatt ne lepődj meg azon, ha nem leszel túl eredményes a mai napon. Kísértést érezhetsz arra, hogy beszállj egy-két vitába, de nagyon rosszul tennéd! Inkább vezesd le tudatosan a feszültségedet, mert ha nem teszed: könnyen felrobbanhatsz te is.

SZŰZ

frusztráció arra késztethet, hogy vásárlással próbálj javítani a hangulatodon, de ez nagyon rossz ötlet! Sokkal többet költhetsz annál, mint amennyit tervezel vagy megengedhetsz. Kényeztesd magad, de ne ess túlzásokba! Ráadásul egy kellemetlen gyomorrontás is befigyelhet ma, ha evéssel próbálsz jobb kedvre derülni.

MÉRLEG

Feszült lehetsz ma, mert sürgető vágyat érzel bizonyos feladatok befejezésére, és egyúttal belevágnál már néhány újba is. Most veled együtt, a környezetedben mindenki fáradt és ideges, emiatt könnyen elszabadulhat a pokol. Kerülj minden vitázási lehetőséget, és próbálj meg a feladataidra koncentrálni.

SKORPIÓ

A túlterheltség és az ebből eredő stressz nemcsak kimerít, hanem kellemetlen fizikai panaszokat eredményezhet, Skorpió. Jó ötlet lehet úgy kezdeni a napot, hogy felpörgeted magad, és a legsürgetőbb feladatokra koncentrálsz. Viszont a körülötted lévő emberek meglehetősen heves vitákba keverednek, amelyek rád is hatással lesznek.

NYILAS

Hiába érzed magad energikusnak Nyilas, nem látod az eredményét. Ellenben az egyre növekvő ingerlékenység és frusztráció arra késztethet, hogy a barátaidon vagy a szeretteiden vezesd le a feszültségedet. Az ilyen napokon érdemes megfontolni a kocogást, a jógát vagy az aerobikot, így legalább nem vesznél össze senkivel.

BAK

Ma konfliktus alakulhat ki a magánéletedben. A partnered vagy a családod elhanyagolva érezheti magát, amiért túl sokat dolgozol, te viszont azt érzed: nem sikerül elérned a kívánt céljaidat, és még többet kellene tenned. Nagy lehet a kísértés, hogy összevessz másokkal, de bölcsen tennéd, ha inkább nem tennéd!

VÍZÖNTŐ

Kihívásokkal teli nap elé nézel, Vízöntő. Előfordulhat, hogy olyan hívást kapsz, amely zavarba ejtő hírekkel szolgál, dühössé vagy idegessé tesz. Ha mindez nem lenne elég, utazás közben is akadályokba ütközhetsz, és olyan érzésed lehet: ma minden és mindenki összefogott ellened.

HALAK

Már eleve dühösen, feszülten ébredsz Halak. Érdemes alaposan szemügyre venni az álmaidat, mert azokból kiderülhet, mi bánt téged a lelked mélyén. A mai nap folyamán valószínűleg alaptalannak bizonyulnak a  pénzzel vagy karrierrel kapcsolatos nyugtalanító hírek, úgyhogy ne stresszeld magad!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves