Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 30.: A Szűznek aggodalomra ad okot egy szerette, a Skorpió új pozícióban kezdhet szeptembertől

2022. augusztus 30.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 30.: A Szűznek aggodalomra ad okot egy szerette, a Skorpió új pozícióban kezdhet szeptembertől
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csillagjegyek egy része szerencsésnek, a másik fele viszont pechesnek érezheti magát a keddi horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Valaki, esetleg egy közeli barát vagy partner, megajándékozhat ma egy kis ajándékkal. Talán nincs különleges alkalom, csak egyszerűen szeretne téged meglepni. Nagyon fogsz örülni a kedves gesztusnak, és szeretnéd minden idődet az illetővel tölteni.

BIKA   

Ma kissé borúsnak élheted meg a párkapcsolatodat. Bármennyire is igyekszel, a párod csak azt látja, ami hiányzik. A pohár mindig félig üres, soha nem félig tele. De ne legyen emiatt egész nap rossz kedved, inkább próbáld meglátni a helyzet komikumát, talán úgy a kedvesed is megváltoztatja a nézőpontját.

IKREK

Nagyon kíváncsi vagy Ikrek, és mindig megpróbálsz többet megtudni arról, ami érdekel. Manapság azonban szívesen kutakodsz egy bizonyos témában, de nem tudsz meg róla többet. De ma ne foglalkozz vele, mert csak frusztrált leszel. Inkább nézz egy jó vígjátékot, és szórakozz!

RÁK

Ma is eleget kell tenned a bulinak álcázott üzleti vagy kapcsolatépítési kötelezettségeknek. Mostanában túl sok ilyen eseményen kellett részt venned, és még több jöhet. Igazság szerint már eleged van abból, hogy azt csinálod, amihez semmi kedved. Tudod mit? Akkor ne tedd! Nyugodtan változtass azon, ami nem tetszik!

OROSZLÁN

Ma olyan komor lehetsz, hogy fel sem akarsz kelni. Napközben pedig magányosnak érzed magad, mert mindenki távol van tőled, aki fontos. Ahelyett, hogy élveznéd az egyedüllétet, inkább nyomasztónak találod. Semmiképp se maradj otthon, inkább próbálj meg olyan feladatokat találni, amelyek elvonják a figyelmedet, és hamar elrepül a nap!

SZŰZ

Valaki, aki közel áll hozzád, ma szokatlanul csendes és visszafogott. Valami borzasztóan zavarja, és úgy tűnik, nem akar beszélni róla. Ajánld fel neki a segítségedet, és azt, hogy meghallgatod, de bármennyire is aggódsz érte, ne légy erőszakos vele! Várd ki, amíg nyit feléd!

MÉRLEG

Pénzügyi gondok merülhetnek fel ma. Ellenőrzöd az anyagi helyzetedet, és azt tapasztalhatod: kevés a pénzed. Ez sokkoló lehet, de mielőtt pánikba esnél, kérj segítséget egy pénzügyi szakértőtől vagy ismerőstől. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy nem olyan rossz a helyzeted, mint amilyennek tűnik!

SKORPIÓ

Az erőfeszítéseid nem maradnak észrevétlen! Úgy tűnik, rendkívül elégedettek veled a főnökeid, és ezért előléptetnek. Napokon belül meg is kezdheted a munkát az új pozíciódban, ami valószínűleg több pénzzel is jár. Menjetek el a barátaiddal vagy a kedveseddel, és ünnepeljétek meg a sikeredet!

NYILAS

A mai munkád nagyobb koncentrációt igényelhet, mint amennyi most kitelik tőled, Nyilas. Túlságosan álmodozó vagy, a személyes gondjaidon agyalsz, és bűntudatot érezhetsz, mert nem azt csinálod, amit tenned kellene. Az ilyen napokon a legjobb, ha az automatikusan elvégezhető rutinfeladatokra koncentrálsz, közben legalább elkalandozhat az elméd.

BAK

Bármennyire is igyekszel, nem jön a vágyott kreativitás, pedig rengeteg feladatod van. Ha fontos projekttel kellene végezned határidőre, kérj pár nap haladékot! Hidd el, nem leszel elégedett az eredménnyel, ha rákényszeríted magad a munkára. Lehet, hogy holnap egy csapásra megoldasz mindent, ami ma nem megy!

VÍZÖNTŐ

Talán egy barátoddal lebeszéltél mára egy találkozót. Légy rugalmas Vízöntő, mert meglehet: sajnos nem jut el ma hozzád. A legnagyobb baj, hogy talán eltűnik egy időre, és aggódni kezdesz miatta. De ne láss mindjárt balesetet meg katasztrófákat, valószínűleg csak lemerült a telefonja, azért nem jelez vissza. Ne aggódj, elő fog kerülni!

HALAK

Akárhova is próbálsz ma elutazni, eljutni, nehézségekbe ütközöl. Még ha kocsival mész, akkor is akadályokba botlasz. A legjobb lenne, ha otthon maradnál, de ha nincs más választásod, legyen nálad egy könyv, hogy ne őrülj meg az úton az unalomtól. Ám a legfontosabb: légy résen, nehogy kellemetlenség érjen!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves