Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 3.:  A Szűz drága ajándékot kap a párjától, a Vízöntő majdnem elveszít egy halom pénzt

2022. augusztus 03.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus szerda
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 3.:  A Szűz drága ajándékot kap a párjától, a Vízöntő majdnem elveszít egy halom pénzt
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


Legyenek óvatosak a csillagjegyek a szerdai horoszkóp szerint, mert ma könnyen átverhetik őket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Árnyékként követ téged a szerencse és a jólét. Minden akadály elhárul az utadból, és könnyű sikereket érsz el a nap folyamán. A környezetedtől is csupa kedvességre számíthatsz. Olyan érzésed van, mintha az egész univerzum összefogott volna azért, hogy neked szuper napod legyen.

BIKA   

Ma nehezen bízol meg a környezetedben, Bika, szóval támaszkodj az ösztöneidre. Hajlamos lehetsz saját magadat is az őrületbe kergetni azzal a gondolattal: mindenhonnan veszély leselkedik rád, és az emberek át akarnak verni. Sajnos van ebben igazság, de ne stresszelj túlságosan emiatt, és óvakodj attól, hogy meggyanúsíts másokat.

IKREK

Egyesek ma megpróbálhatnak felidegesíteni és szándékosan kötekedhetnek. Próbálj meg kihátrálni az ilyen helyzetekből, és semmiképpen se ugorj bele páros lábbal, mert végül te fogod a rövidebbet húzni. Ráadásul egy munkahelyi pletyka is felzaklathat, de semmit se higgy el addig, amíg nincs rá bizonyíték.

RÁK

Ha a mai napon valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az úgyis van. Óvakodj a gyors meggazdagodási lehetőségektől, és a különböző ígéretektől, mert könnyen becsaphatnak, és komoly anyagi károkat okozhatnak. Szóval, légy elővigyázatos akkor is, amikor randizni mész.

OROSZLÁN

Két méterrel a föld felett jársz, ha nem magasabban. Nehezedre esik ma koncentrálni, mert szívesebben tartózkodsz az álmok vagy a képzeleted világában. Pedig van néhány feladat, amit el kellene látnod, ezért legalább egy rövidebb időre le kellene jönnöd a földre, ha nem akarsz magadnak kellemetlenséget.

SZŰZ

Ma könnyű összedolgoznod másokkal. Remekül kijössz a munkatársaiddal, mindenkivel szót értesz. Ez igaznak a bizonyul a barátaid esetén, is a partnereddel is remekül megértitek egymást. Sőt, a szerelmed váratlanul meglep téged egy igen drága, és felettébb beszédes ajándékkal.

MÉRLEG

Könnyen tévútra vihetnek az információk, ha olyan dolgokra támaszkodsz, amelyeknek nincs semmi alapja. Éppen ezért, ma kétszer is gondold át, mit hiszel el. Ne dőlj be a munkahelyi pletykáknak, valamint a gyors meggazdagodási ajánlatoknak sem. Ha most valami túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az úgyis van.

SKORPIÓ

Jobban jársz, ha kimaradsz a munkahelyi vagy családi vitákból. Ne engedd, hogy mások belerángassanak, és az állásfoglalástól is óvakodnod kell. Ugyanígy óvakodj ma az ígéretes befektetési, és pénzszerzési lehetőségektől, mert most könnyen átverhetnek.

NYILAS

Sajnos, ma semmi sem az, aminek látszik. Ez igaz az új hódolóra, a remek utazási, valamint pénzszerzési lehetőségre vagy az ígéretes állásajánlatra. Véletlenül se dőlj be az ígéreteknek, mert a csalódáson, a bosszúságon kívül akár komoly anyagi veszteség is érhet.

BAK

Reggeltől kezdve, egészen estig, folyamatosan zúdulnak rád az események. Nem győzöd kapkodni a fejedet és követni az eseményeket. A munkahelyeden is, és azonkívül is kihívásokkal kell szembenézned. De légy óvatos, mert egyesek megpróbálhatnak átverni téged. Óvakodj a szép ígéretektől, pláne, ha anyagiakkal kapcsolatosak.

VÍZÖNTŐ

Rengeteg feladat vár rád, ki sem látszol a teendőkből. Éppen ezért örülsz annyira, amikor valaki előnyösebb munkát kínál, remek üzleti, esetleg azonnali pénzhez jutási lehetőséget kínál. Szerencsére a segítségedre küld valakit a sors az utolsó pillanatban, és megment az átveréstől, meg attól, hogy elveszíts egy komoly összeget.

HALAK

Ne hagyd magad, Halak! Üres ígéretekkel traktálhatnak azok, akik szerelmet, pénzt, és álomszerű életet ígérnek. Akármennyire is csábítóak a lehetőségek, óvakodj tőlük, máskülönben csalódás lesz a vége. Ráadásul nagyon ügyesen próbálnak befolyásolni, ezért jobb, ha ma mindenkivel szemben gyanakvó leszel.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves