Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 11.: A Szűz partnere valami fontosról akar beszélni, a Skorpió életre szóló lehetőséget kap

2022. augusztus 11.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 11.: A Szűz partnere valami fontosról akar beszélni, a Skorpió életre szóló lehetőséget kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


Új és izgalmas emberekkel találkozhatnak a  csillagjegyek a csütörtöki horoszkóp szerint, akik nagy hatással lesznek az életükre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

A másoktól és a saját szívedtől kapott információk arra késztethetnek, hogy megvalósítsd egy régi tervedet, Kos. Érdekes kihívás lesz, de örömtelinek találod. Emellett új lehetőségek nyílhatnak meg előtted az előrelépésre és önkifejezésre. A legjobb, ha most kitartóan haladsz előre, különben elmennek melletted a remek esélyek!

BIKA   

Megismerkedhetsz néhány lenyűgöző emberrel, és talán olyan eget rengető információkat tudhatsz meg, amelyek nagy hatással vannak az életedre. Bevezethetnek egy érdekes társaságba, közösségbe, amely alapjaiban változtathatja meg a gondolkodásodat. Tanulságos, és kissé felforgató nap elé nézel.

IKREK

Ma úgy dönthetsz, részt veszel valamilyen virtuális workshopon, előadáson, esetleg társadalmi eseményen, ahol spirituális, ezoterikus vagy az alternatív gyógyászat területén tevékenykedő emberek vesznek részt. Különböző gyógyító, önfejlesztő módszereket ismerhetsz meg, és kedved támadhat elsajátítani őket.

RÁK

A pénzügyeiddel és általában a munkáddal kapcsolatos meglepő hírek magabiztossá tesznek, és megnyugtatnak a jövőt illetően. Váratlanul fizetésemelést kaphatsz, akár elő is léptethetnek. Ha eddig bizonytalannak tűnt a helyzeted: most megnyugodhatsz. Ma már csak annyi a dolgod, hogy megünnepled a sikeredet!

OROSZLÁN

Szokatlan körülmények adódhatnak, amelyek elgondolkodtathatnak a szakma- vagy munkahelyváltáson, Oroszlán. Valószínűleg még az anyagi feltételek is sokkal kedvezőbbek lennének a mostanihoz képest.  Először alaposan gondold át, mielőtt rábólintasz valamelyik lehetőségre!

SZŰZ

Új emberekkel ismerkedhetsz meg a barátaid, esetleg a kollégáid révén. Közelebb hoznak titeket a közös célok és érdekek, és így akár támogatókra is lelhetsz. Bármilyen vállalkozásba is kezdj ma, valószínűleg sikeresnek bizonyul, ha minden érintett beszáll. Az estédet töltsd kettesben a partnereddel, aki fontos dolgot szeretne megbeszélni veled.

MÉRLEG

Ma minden oldalról új információk érkezhetnek hozzád, Mérleg. A könyvek, magazinok, a TV, az internet és a beszélgetések valószínűleg olyan izgalmas tudást hoznak, amely megerősíti bizonyos meggyőződéseidet. Az intuitív képességeid is erősek, szóval hallgass bátran az ösztöneidre!

SKORPIÓ

Szeretted volna, ha az életedben új fejezet veszi kezdetét? Ha igen, akkor ez a mai nap lehet az, amikor bekövetkezik, ugyanis egy életre szóló lehetőséget kapsz. Új lehetőségek jönnek, amelyek nagy változást hozhatnak életstílusodban, és magasabb társadalmi-gazdasági sávba katapultálhatnak.

NYILAS

Meglepő, és új információk kerülhetnek a birtokodba ma. Meglehet, olyan spirituális, esetleg ezoterikus ágazatra bukkansz, amelyben szívesen elmélyülnél, és akár komolyabban is foglalkoznál vele. Ezenfelül meglepő üzenetet kapsz valaki olyantól, akivel jó ideje nem beszéltél már.

BAK

Bármilyen különös is legyen, de az álmok és a meditációk betekintést engedhetnek a pénzügyeid kezelésébe, Bak. Emellett meglepő ötleteket kaphatsz az internetről vagy könyvekből. Nem számít, milyen felháborítónak vagy bizarrnak tűnik egy ötlet, alaposan fontold meg, mielőtt eldöntöd, kipróbálod-e vagy sem.

VÍZÖNTŐ

Egy kisebb társasági esemény vagy összejövetel egy új területre vezet be, ahol érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg, Vízöntő. Még egy régi baráttal is összefuthatsz, akit rég nem láttál. Ha nem vagy romantikus kapcsolatban, egy vonzó, új személy keltheti fel a figyelmedet. Ma új ajtók nyílnak meg előtted egy nagyszerű jövő felé.

HALAK

Izgalmas híreket kaphatsz! Ez magában foglalhatja azt, hogy új emberekkel hoz össze a sors vagy olyan lehetőséget kapsz, amelyről álmodni sem mertél. Egy igazán szerencsés fordulat vár ma rád, és végre megmutathatod, mire vagy képes. Használd ki ezt az alkalmat, mert nagy változást hozhat számodra!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves