Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 10.: Egy régóta várt esemény könnyekig hatja a Bikát, a Mérleg hamarosan esküvőre megy

2022. augusztus 10.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 10.: Egy régóta várt esemény könnyekig hatja a Bikát, a Mérleg hamarosan esküvőre megy
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


Jó híreket hallhatnak, vagy örömteli események érik a csillagjegyeket a szerdai horoszkóp szerint, amelyek könnyekig hatják őket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Ma egy nehéz projektet fejezhetsz be, amely a karriered szempontjából fontos. Viszont érzed, hogy ez már az utolsó csepp a pohárban, egyre fáradtabbnak, kimerültebbnek érzed magad. Miután elérted, amit szerettél volna, ünnepeld meg a sikeredet, és vegyél ki pár nap szabadságot, ha teheted!

BIKA   

Egy régóta várt esemény, esetleg egy esküvő vagy a keresztelő, könnyekig hathatott, Bika. Ne érezd emiatt kellemetlenül magad, nyugodtan add a világ tudtára az érzéseidet, mindenkinek jót fog tenni! Ez egy nagyon boldog nap lehet számodra, akár közvetve, akár közvetlenül érintenek az események.

IKREK

Egy intenzív, érzelmes  álom olyan erőteljesen megmozgathat, hogy azzal a furcsa érzéssel ébredsz fel: az álom valóságos volt. Írd le, Ikrek. Talán még azzá is válhat! Emellett, az akadályok leküzdésére, és az üzleti életben való előrelépésre irányuló erőfeszítéseid végre megtérülhetnek.

RÁK

A pároddal folytatott beszélgetések könnyekig hathatnak, Rák. Leküzdötted a nehézségeket, és valószínűleg megkapod azt, amire a lelked mélyén vágysz. Minden megkezdett vagy előrehaladott kapcsolat, esetleg barátság annak a jelét mutatja, hogy erős és tartós lesz. A csillagok ma arra intenek, uralkodj az érzéseiden, de mutasd ki bátran őket!

OROSZLÁN

Ma rengeteg munka vár rád az otthonod körül. Talán látogatókat vársz, vagy egyszerűen csak szeretnéd feldobni a helyet. Próbálj meg nem mindent egyszerre csinálni, úgy hamarabb érhetsz a lista végére! Viszont olyan nehézségekbe ütközhetsz, amelyek miatt mások segítségét kell kérned.

SZŰZ

Az intenzív kommunikáció egy közeli baráttal vagy a pároddal csodálatos dolgokat árulhat el a kapcsolatodról. Talán több közös vonásotok van, mint gondolnád! Meglehet, a félelmeid és bizonytalanságod alaptalannak bizonyulnak. Ennek eredményeként közelebb kerülhettek egymáshoz, és új, kölcsönös célt fedezhettek fel.

MÉRLEG

Egy a családoddal kapcsolatos esemény, esetleg egy esküvő vagy más mérföldkő megtervezése különösen meghathat, akár közvetlenül érint, akár egy szerettedet éri az öröm. A látszat megőrzése ma a szokásosnál is fontosabb lehet számodra, ezért próbálsz erősnek mutatkozni. Csináld, de azért légy bátran önmagad!

SKORPIÓ

Általában nagy jelentőséget tulajdonítasz az önkontrollnak. Ma ez a készség jól jön, amikor olyan csodálatos híreket kapsz, amelyek egyébként könnyekig hathatnak. Ráadásul a kemény munkád, és a karriered iránti elkötelezettséged meghozza gyümölcsét. Hírek érkezhetnek az esetleges előrelépésről. Ez egy nagyon eseménydús nap!

NYILAS

Remek hírekre számíthatsz a pénzzel kapcsolatban, esetleg szakmai előmenetelre. Lehet, kordában kell tartanod a késztetést, hogy örömkönnyekben törj ki, Nyilas. Viszont egy barátnőd súlyos változásokon megy keresztül, és szüksége van a támogatásodra. A legjobb lépés az lenne, ha meghallgatnád, nem pedig tanácsot adnál neki.

BAK

Egy közeli női rokont érintő boldog események érzelmessé tehetnek, Bak. Házasság vagy születés jöhet szóba. A  projektjeid - különösen azok -, amelyek során más emberekkel dolgozol, a nehézségek ellenére is remekül haladnak. Az eredmények könnyekig hathatnak. Lehet, úgy érzed, hogy uralkodnod kell magadon, de ne félj kimutatni, mit érzel!

VÍZÖNTŐ

A telepátiád és intuíciód ma minden idők csúcsán van, Vízöntő. A szokásosnál könnyebben hangolódsz mások gondolataira és érzéseire, de bölcsen teszed, ha kontrollálod a reakcióidat! Ne mondd el másoknak, hogy mit veszel fel, hacsak nem vagy biztos abban: tudni akarják!

HALAK

Ma mély aggodalomra adnak okot mások érzései, de most fontosabb, hogy hallgasd őket, mint beszélj, még akkor is, ha szeretnéd megmutatni: lehet rád számítani. Az ügyeid zökkenőmentesen alakulnak, és ez kellemes megelégedéssel tölt el. Ne lepődj meg, ha valamikor elhullatsz néhány örömkönnyet!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves