Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NAPFOGYATKOZÁS

Így hat rád a 25-ei részleges napfogyatkozás a csillagjegyed szerint

2022. október 25.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek horoszkóp zodiákus ezotéria Skorpió újhold
Így hat rád a 25-ei részleges napfogyatkozás a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Karmikus események, sorsszerű változások, óriási szerencseáradat. Ezeket idézi elő az október 25-ei napfogyatkozás a Skorpióban. Érdemes vetni egy pillantást arra, mit tartogat a csillagjegyeknek!


Az októberi napfogyatkozás a Skorpió újholdban kataklizmikus hatással lesz a zodiákus tagjaira, megváltoztatva a jövőjüket, a kapcsolataikat, és egyáltalán ők magukat. Elgördülnek az akadályok az útjukból, és egyesen a sorsuk felé kezdenek száguldani. Görgess a csillagjegyedhez, és megtudod, hogy milyen hatással lesz rád a részleges napfogyatkozás:

Kos

Szembe kell nézned a félelmeiddel, Kos. Miért akarsz mindent egyedül csinálni? Honnan ered a veszteségtől és/vagy árulástól való félelmed? Ha ezeket megoldanád, végre felszakadna a gát, ami visszatartja tőled azt a sok jót, ami vár rád. Élhetnél te áloméletet is, ha valójában nem a félelmeid vezérelnék a tetteidet.

Bika

A párkapcsolatod dinamikája drámaian megváltozik ennek a napfogyatkozásnak a hatására. Ha elfojtottad a vágyaidat, akkor azok most a felszínre kerülnek. Amennyiben egy mérgező kapcsolatban vagy, készen állsz kilépni belőle. De még az is előfordulhat, hogy váratlanul ráébredsz arra: valaki másba vagy szerelmes.  

Ikrek

A napfogyatkozás arra ösztönöz, hogy visszavegyél a tempóból. A túlterheltség kiégéshez vezethet, ezért ügyelj arra, hogy az öngondoskodást helyezd előtérbe. Tetszik vagy sem, szembe kell nézned azokkal az érzelmi problémákkal is, amiket a szőnyeg alá söpörtél, ugyanis mentális és fizikai szinten is rombolják az egészségedet.

Rák

Hirtelen azt veszed észre, Rák létedre tüzes lettél. Ez a napfogyatkozás arra kér, hogy vállald fel önmagadat és a vágyaidat. Ezenfelül változást hoz a szerelmi életedben is. Szembe kell nézned az őszinte vágyaiddal azzal kapcsolatban kire és mire vágysz. Ennek következtében felmerül a szakítás, egy titkos viszony kezdete, míg másoknál a családalapítás.

Oroszlán

Úgy érzed, valami hiányzik az életedből? Azt elhozza a mostani napfogyatkozás. Ez lehet egy új szerető, egy régi barát a múltból, egy lehetőség, hogy új életet kezdhess. Közben pedig be kell zárnod a múlt ajtaját is ahhoz, hogy végre csakugyan a jelenben élhess. A pénzzel és üzlettel kapcsolatos tervek szárnyra kapnak.

Szűz

Esély kínálkozik rendbe tenni a kapcsolatodat a családoddal, és begyógyuljanak a régi sebek. A közvetlen szeretteiddel teljesen megváltozhat a viszonyod. A mostanában kiderülő igazságok is ezt a célt szolgálják. Kész vagy megszabadulni a korlátozott gondolkodásmódodtól, és új filozófiák felé nyitni, hogy sikeresebb és jobb lehess.

Mérleg

Végre megszabadulhatsz az anyagi csőddel kapcsolatos félelmeidtől Mérleg, és ezzel együtt lehetőséget kapsz megcsillogtatni a tudásodat, tehetségedet. Mindazt, amit eddig elfojtottál magadban, most a felszínre kerül, és napokon belül felfedezheted a szuperképességedet és egyáltalán: önmagadat. Egy minden tekintetben bőséges időszak veszi számodra kezdetét.

Skorpió

Új korszak veszi kezdetét az életedben, Skorpió! A napfogyatkozás erőteljes, új kezdeteket nyit meg előtted. A folyamat munkahelyváltással járhat, szakítással vagy éppen új párkapcsolat kialakulásával. Végre sokkal önazonosabb életet fogsz élni, tele szenvedéllyel, izgalommal, kalandokkal.

Nyilas

Egy spirituális áttörés szélén állsz, és ez a napfogyatkozás lesz a katalizátor. Amivel kapcsolatban eddig úgy érezted, akadályoztatva vagy, most hirtelen zöld utat kapsz. Egyfajta megvilágosodásban lesz részed, és ráeszmélsz arra, mi is a valódi célod itt a Földön. Közben felismered, mely kapcsolataid vannak rád negatív hatással, és azoknak véget vetsz.

Bak

A napokban megváltozik a jövőképed és a közvetlen kapcsolataid is. Nem sok minden marad a régiben. Mindentől meg akarsz szabadulni, ami hátráltat, felszínes, ami kicsit is rossz hatással van rád. Ezzel együtt rengeteg új dolog is veszi kezdetét az életedben: új munka, új célok, új barátságok.

Vízöntő

Már a küszöbön van a vágyott siker, de talán még a hírnév is. De előbb le kell számolnod a karmikus mintákkal, a családodtól örökölt sorstól, amiket lelki teherként cipelsz magaddal. Sőt, valószínűleg néhány kapcsolatodnak is véget vetsz, ahol azt érzed, hogy mérgeznek, és hátráltatnak téged.

Halak

Mi az, ami akadályoz abban, hogy megvalósítsd önmagadat, az álmodat? A mostani napfogyatkozás olyan katarikus élményt hozhat, ami segít áttörni nálad a gátat. Megszabadulsz a múlttól, a negatív hitrendszerektől, és mindattól, ami visszatart a fejlődéstől. Felébred benned a kalandvágy, aminek hatására sorra mondasz igent a kínálkozó lehetőségekre.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves