Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Friends

Hatalmas titok derült ki a Jóbarátokról, ez a jelenet megváltoztatta volna az egész sorozatot

2023. november 07.

2 perc olvasás

ELLE

jóbarátok Matthew Perry chandler bing
Hatalmas titok derült ki a Jóbarátokról, ez a jelenet megváltoztatta volna az egész sorozatot
© IMDB

A Jóbarátok rajongói valószínűleg sosem bocsátották volna meg ezt a készítőknek. 


Közel 20 évvel a Jóbarátok fináléja után hatalmas titokra derült fény. Matthew Perry, a sorozat Chandler Bingje nem volt hajlandó leforgatni azt a jelenetet, ahol a karaktere megcsalja Monicát. A néhány nappal ezelőtt elhunyt színész úgy gondolta, hogy ezt a rajongók sosem bocsátanák meg, és valószínűleg igaza is volt. 

Ez történt volna

A készítők úgy tervezték, hogy az ötödik évadban, amikor az egész csapat Las Vegasba utazik, akkor egy vita után Chandler megcsalja Monicát a hotel egyik dolgozójával. Kiderült, hogy a szerepet az a színésznő kapta volna, aki abban az epizódban egy légiutas-kísérőt alakított. Lisa Cash egy 1999-es felvételen mondta el, hogy Matthew Perry nem volt hajlandó leforgatni a jelenetet. 

A jelenet az volt, hogy Monica és Chandler Vegasban veszekedtek azon, hogy Monica Richarddal ebédelt. Kezdetben a forgatókönyvünkben Chandler felmegy a szállodai szobába, szobaszervizt rendel, én pedig szállodai dolgozóként felviszem neki

– mondta Lisa Cash, aki hozzátette, hogy a jelenetben az ő karakterének és Chandlernek sokat kellett volna együtt nevetniük, majd végül egymásra találnak. 

Chandler végül megcsalja Monicát a karakteremmel

– magyarázta a színésznő. 

Matthew Perry tiltakozott

A színész azzal érvelt, hogy a Jóbarátok rajongók sosem fogják megbocsátani Chandler karakterének, ha megcsalja Monicát, és nem lesz többé a sorozat egyik legnagyobb kedvence. Matthew Perrynek végül sikerült meggyőznie az írókat, hogy ne tegyék ezt a széria kedvenc szerelmespárjával. Lisa Cash elmondta, hogy ő egy kicsit szomorú volt, mert a karrierjében nagy áttörés lehetett volna a jelenet leforgatása, mert így csak pár pillanatig szerepelt légiutas-kísérőként. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves