Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. december 2-4.: A Bika álmait valóra váltja a párja, a Szüzet óriási meglepetés éri advent napján

2022. december 02.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. december 2-4.: A Bika álmait valóra váltja a párja, a Szüzet óriási meglepetés éri advent napján
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Ha nem őrült tempóban kapkodnak elintézni az ügyeiket, akkor épp aktív társasági életet élnek a csillagjegyek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Életed egy szakasza véget ér, és a legjobb, ha továbblépsz, Kos. Tehát használd ki az alkalmat, és vágj bele valami újba! Egy kicsit ijesztőnek tűnhet a jövő, de épp a sorsod felé haladsz, és minden jól fog alakulni. A napokban fordulj a barátaidhoz és a rokonaidhoz, akiktől megkapod a szükséges támogatást. 

Bika

Ez a hétvége maximális romantikában telik, kedves Bika. A szerelmed valóra váltja a leghőbb vágyadat. Jöhet a gyertyafényes vacsora és a lánykérés? A fellegekben fogsz járni, de nem csoda: emlékezetes napok elé nézel. Az egyedülállók pedig élvezzék ki az extra figyelmet, amit a férfiaktól kapnak!

Ikrek

Haragszol a partneredre, Ikrek? Ahelyett, hogy magadban fortyognál, és tagadnád a problémát, beszélned kellene vele. Sokkal rosszabb, ha elfojtod, mert akkor biztosan össze fogtok veszni, és olyat mondhatsz, amit később megbánhatsz. Ha nem sikerül rendezi a problémát, fennáll az esélye annak, hogy szakítotok.

Rák

A hétvége jól jön a Rák csillagjegynek, mert a hét folyamán semmi sem valósult meg abból, amit elhatározott. Sem a hobbi, sem a heti bevásárlás nem fért bele az idejébe. A napokban viszont végre mindenre jut ideje, még arra is, hogy romantikázzanak a szerelmével, ami már igencsak rájuk fér!

Oroszlán 

El akarod engedni magad, és hagyni, hogy történjen, aminek történnie kell. Az az érzésed, jelenleg úgysem tudsz alakítani a sorsodon, de igazság szerint túl fáradt vagy ahhoz, hogy bármit is tegyél. Ne aggódj, ez a hétvége meglepetéseket tartogat számodra, főleg, ha párkapcsolatról és szerelemről van szó!

Szűz

A hétvégédet arra szánod, hogy elkezd kidekorálni az otthonodat, és felhalmozd a készleteket az ünnepi főzőcskézéshez. Egy kissé hektikusan telik a szombatod, de a vasárnapot már meghitten, a családod körében töltöd, mikor is óriási meglepetés érhet! Csak nem ízelítő a karácsonyi csodából?

Mérleg

Mérlegként azt kell tenned a hétvégén, amire a csillagjegyed predesztinál: egyensúlyt! Túlterheltnek érzed magadat az utóbbi időben, és mielőbb szükség lenne az egyensúlyra az életedben. Ezért a napokban ezek szerepeljenek a listádon: könyvet olvasni, filmet nézni, hosszasan ázni a kádban, süteményt sütni...

Skorpió

Bár szívesen találkoznál a barátokkal és felejtenéd el a kötelezettségeidet: nem teheted. A lakásod maga a káosz, és még az ünnepek előtt meg kellene ejtened a nagytakarítást. Szóval: hajrá! Viszont ha szombaton végzel, egész vasárnap lazulhatsz, élvezheted a forralt bort a szeretteid társaságában.

Nyilas

Rettenetesen zsúfoltak a napjaid, Nyilas! Találkozód van a barátokkal, a családdal, és ki sem látszol az elintézendő teendőkből sem. Mégis boldog vagy, pörögsz ezerrel, és élvezed a figyelmet, amit kapsz. Pláne akkor, ha egyedülálló vagy, mivel a férfiak folyamatosan megfordulnak utánad, néhányan még meg is próbálnak felcsípni!

Bak

Heves szívdobogást tapasztalhatsz a napokban! Nem csoda, mert megismersz valaki, aki teljesen elvarázsol! Vagy a társad az, akinek sikerül ismét az ujja köré csavarnia. Egy csodás randevúval, valamint sok-sok forró együttléttel ünneplitek meg a tél beköszöntét. Rég volt már annyira örömteli a hétvégéd, mint amilyen a mostani lesz!

Vízöntő

Hirtelen ocsúdsz fel: már megint hétvége van! Éppen ezért ne táblázd be magad, inkább gondoskodj a minőségi kikapcsolódásodról otthon! Szóval ne vidd túlzásba a találkozókat sem, mert fontos lenne, hogy időt szánj a testi-lelki feltöltődésre. Ha nem teszed:  hamarosan lerobbansz.

Halak

Végre itt karácsonyi szezon, kedves Halak! Ennek örömére vendégségbe mész, vagy magad szervezed őket, de egy percig sem fogsz unatkozni a hétvégén. Még arra is jut időd, hogy elvonulj a kedvenc könyveddel és olvass! Esténként pedig forró és meghitt együttlétek várnak rád a szerelmeddel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves