Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. március 15-17.: A Rák találkozik valakivel, aki régen sokat jelentett neki, a Skorpió élete megváltozik

2024. március 15.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. március 15-17.: A Rák találkozik valakivel, aki régen sokat jelentett neki, a Skorpió élete megváltozik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvége maximális nyugalmat hoz a csillagjegyeknek és végre minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Sokkal könnyebb azokra a dolgokra összpontosítani, amiket szeretsz csinálni, ha közben nem a pénzügyek kavarognak a fejedben. De szerencsére elbúcsúzhatsz a szorongástól, mert nagyon jó híreket kapsz a pénzügyekkel kapcsolatban: talán megkapod álmaid állását vagy egy meglepő forrásból pénzhez jutsz.

Bika

Ideje dolgozni magadon, Bika. Tedd félre a negatív gondolatokat, amik arról szólnak, van-e elég időd valami új megtanulására, vagy hogy elég ügyes, tehetséges vagy-e ahhoz, hogy belevágj a szenvedélyprojektedbe. Ha van egy megvalósítandó célod, érdemes még a hétvégén belevágnod!

Ikrek

Nincs olyan, hogy mindenki szeressen Ikrek, és éppen ezért az is előfordulhat, hogy bizony vannak ellenségeid, akiket tetten érhetsz a következő napokban. Ezenfelül a hétvégén megjön a bátorságod és önbizalmad, ami segít ragyogni és elkápráztatni másokat. Lesznek, akik csodálni, mások pedig irigykedni fognak rád.

Rák

Itt az ideje, hogy dolgozz a kapcsolataidon. Találkozz azokkal, akiket rég nem láttál - egy gyerekkori barátod is jelentkezik hozzád -, és szánj időt azokra, akikre nem sok jutott az utóbbi időben. Érdemes a hétvégén megvitatni a problémákat és a terveket is, mert most könnyedén és élvezetesen történhetnek ezek a beszélgetések.

Oroszlán

Csodálatos növekedési időszak előtt állsz, éppen ezért használd még a hétvégét pihenésre. Már közel van az előléptetés, az üzleti siker, az álommunka, vagy hogy felpörögjön a vállalkozásod. Utazzatok el a családdal vagy kiránduljatok egyet, és élvezd ki ezeket a békés, gondtalan napokat.

Szűz

A hétvégén készen állsz valami új dolgot tanulni. Ez lehet egy nyelv vagy más hasznos tudás, amit akár a munkahelyeden is fel tudsz használni. Kimondottan élvezed, hogy tanulhatsz, éppen ezért ne is hagyd, hogy mások eltereljék a figyelmedet. Nyugodtan szólhat most rólad ez a hétvége, kedves Szűz!

Mérleg

A hétvégén lelkizésre kerülhet sor a családdal vagy a barátokkal és igazán intim dolgokat osztanak magukról. Ha te nem állsz készen arra, hogy megoszd a titkaidat, akkor ne tedd, mert később csak megbánnád. Viszont ha van rá mód, biztosítsd a titkaidat, különben kellemetlenség érhet, ha nem vigyázol.

Skorpió

Készen állsz a jövőről beszélgetni és valami új dologba belevágni. Ez lehet egy üzleti vállalkozás a partereddel vagy éppen a családalapítás. Vitassátok meg a hétvégén, hogy mik az elképzeléseitek. Az egyedülállókra is várnak izgalmas lehetőségek, és végre szintet léphetnek az életükben.

Nyilas

A következő napokban érdemes jobban megfigyelni magadat és a kapcsolataidat. Vizsgáld meg, hogy mi az, ami tényleg működik az életedben, és mi az, ami nem. Így megváltoztathatnád az életedet és a kívánt irányba terelhetnéd. Ne félj változtatni a dolgokon, bármennyire is nehéznek tűnjenek!

Bak

Használd a hétvégét arra, hogy a művészi oldaladon dolgozz. Kezdhetnél azzal, hogy naplót írsz, de akár festhetnél is. A lényeg, hogy kreatív legyél! Épp itt az ideje mindent féltrenni Bak, és végre saját magaddal, valamint a szenvedélyeddel foglalkozni. Akik igazán szeretnek, meg fognak érteni!

Vízöntő

Tökéletes a hétvége a tavaszi nagytakarításhoz, ahhoz, hogy felfrissítsd az otthonod dekorációját, majd vendégeket fogadj. Hívd át a rokonokat, esetleg a barátokat. Nem kell nagy felhajtás, a lényeg az legyen, hogy beszélgettek egy kicsit. Amúgy is rád férne a minőségi idő töltése a szeretteiddel.

Halak

A hétvégén érdemes meghallgatnod másokat, Halak, még akkor is, ha nem tűnik a legszórakoztatóbb programnak. Óriási szívességet tennél ezzel nekik, ráadásul meg is hálálnák neked. Ugyanakkor arra is rájöhetsz, hogy valakinek komoly gondjai vannak és igazán segítségre szorul.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves