Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. január 19-21.: A Szűz élete egyetlen nap alatt megváltozik, a Skorpió exe váratlanul felbukkan

2024. január 19.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. január 19-21.: A Szűz élete egyetlen nap alatt megváltozik, a Skorpió exe váratlanul felbukkan
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A következő napokban megváltozhat a csillagjegyek élete. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Nem titok, hogy időnként impulzív tudsz lenni, és a hétvégi bolygóállások hirtelen változásra késztethetnek, amik bizony költségesek lehetnek, vagy más okból kifolyólag, de később megbánhatod őket. Ha nem vagy biztos a dolgodban, nyugodtan kérj tanácsot másoktól!

Bika

Élménygazdag napok előtt állsz, kedves Bika. Valami csodálatosat alkothatsz, ledarálhatod a sorozatot, amit kinéztél magadnak, és minden a hétvégével kapcsolatos tervedet kipipálhatod. Egy dologra figyelmeztetnek a csillagok: kerüld a közösségi médiát, különben elvonja a fókuszt a céljaidról.

Ikrek

A napokban sor kerül a búcsúra. Egy kapcsolat, életed egy fejezete lezárul, ami szomorúságot ébreszt benned. Megpróbáltad, de ha nem működött, az azt jelenti: nem neked szánták. De ne aggódj, hamarabb meggyógyul a lelked, mint gondolnád, és akkor már képes leszel az új kezdet lehetőségére koncentrálni.

Rák

Ajándékozz barátságot, Rák. Hihetetlen, hogy egyetlen jó cselekedet hogyan nyithat ajtót közted és egy másik ember között. Lehetőség adódik arra, hogy segíts valakinek, és jót tegyél vele. Ez nemcsak boldoggá tesz titeket, hanem közelebb is kerülhettek egymáshoz, akár új, akár meglévő barátságról legyen szó.

Oroszlán

Nagyon szeretnéd megvalósítani az újévi célodat, de motiválatlannak érzed magad. Mi lenne, ha elővennéd - vagy legalább az egyiket -, és megpróbálnál apró lépésekben haladni előre? Kérj hozzá tanácsot egy a céloddal kapcsolatos csoportban, vagy tölts le egy olyan appot, ami közelebb vihet a vágyadhoz.

Szűz

Egyetlen nap alatt megváltozhat az egész életed. Ha karrierugrásban reménykedtél, vagy abban, hogy megkapod álmaid munkáját, esetleg megvalósul az, amiben annyira bíztál, most hirtelen valósággá válhat. A csodaszámba menő eseményt napokon át tartó ünneplés követi.

Mérleg

Egész hétvégén élvezheted a jó szerencsét, Mérleg. Váratlanul pénzt találhatsz a régi kabátod zsebében, vagy valamit nyerhetsz. Jó hírt kaphatsz egy rokontól, vagy segítséget nyújt egy barátod, és sok más ehhez hasonló örömteli esemény ér.

Skorpió

Valaki megpróbálhat újra belépni az életedbe. A hétvégén felhívhat az exed vagy egy régi barátod. Ez lehet a gyógyulás kezdete. Végre lezárhatod a történteket és továbbléphetsz. Kivéve, ha inkább szeretnéd újrakezdeni a dolgokat. Mindenképpen alaposan gondold át, melyik utat választod!

Nyilas

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy új rendszert alakíts ki, amiben több idő jut önmagadra, a kedvteléseidre, és a minőségi pihenésre. Kezdd a következővel: nem hagyod, hogy mások olyanra vegyenek rá, amit nem szeretnél, hanem ragaszkodni fogsz az elképzeléseidhez.

Bak

Derült égből villámcsapásként ér a szerelem. Egy kedves gesztus, egy szép szó elég ahhoz, hogy váratlanul beleszeress valakibe. Merd átadni magadat az érzésnek. A hétvégén a párban élők kapcsolatába is visszatérhet a régi tűz. Izgalmas és romantikus élmények egyaránt várnak rájuk.

Vízöntő

Hirtelen megváltozhat az életed. Talán változtatnod kell a napi rutinodon, a dolgokhoz való hozzáállásodon vagy valamin ahhoz, hogy képes legyél megbirkózni a helyzettel vagy egyáltalán beilleszd az életedbe. Most nagyon rugalmasnak és megértőnek kell lenned önmagaddal, és valószínűleg másokkal szemben is.

Halak

Néha csak egyetlen kedves szóra vagy kijelentésre van szükség ahhoz, hogy változtatni tudjunk. Egy nyílt beszélgetés segíthet megérteni, mi történik a környezetedben. Új dolgokat tudhatsz meg, ha engeded a szeretteidnek, hogy kiöntsék neked a szívüket, és akár a segítségükre is lehetsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves