Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozatajánló

4 sorozat az HBO Maxon, amit akár a hétvége alatt megnézhetsz

2024. január 12.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat hbo max minisorozat
4 sorozat az HBO Maxon, amit akár a hétvége alatt megnézhetsz
© IMDb

Itt a hétvége, így mutatunk pár sorozatot az HBO Maxon, amit akár 2 nap alatt megnézhetsz! 


Rengeteg jó sorozat található az HBO Maxon, de ezeknek egy jelentős része több évados. Most azonban kifejezetten olyan szériákat gyűjtöttünk össze, melyek kevés epizódból állnak, és rövidek, így akár pár nap alatt végezni lehet velük. 

A tél királya 

A 10 részes sorozat 2023-ban került fel az HBO Max felületére, és Arthur király legendáját mutatja be egy másik szemszögből. A sorozat középpontjában a számkivetett Arthur áll, aki kitartással nem csupán legendás harcossá, de uralkodóvá is válik. Ha szereted Trónok harcát, akkor biztosan ez a sorozat is elnyeri a tetszésed. 

Baráti beszélgetések 

A Sally Ronney regényéből készült sorozat 12 epizódból áll, így ez is megnézhető a hétvége alatt. A széria a könyvhöz hasonlóan az emberi kapcsolatokkal foglalkozik, mindezt humoros formában. A sorozat főszereplői Frances és Bobbi. Barátnők, mindketten az életüket építgetik, egyik este találkoznak egy ismert fotóssal és egyre közelebb kerülnek hozzá. Frances és Nick hamarosan flörtölni kezdenek, de a kapcsolatuk idővel fájdalmas érzésekhez vezet. 

Szerelem és halál 

A 7 epizódból álló minisorozat egy megtörtént bűneset alapján készült, ami Texasban történt 1980-ban. A széria főszereplője Candy Montgomery, aki meggyilkolta a barátnőjét egy baltával. Betty az ütések miatt életét vesztette, a brutális gyilkosság megdöbbentette a közösség tagjait. Hamar az indítékra is fény derül, mivel Candy és Betty férje, Allan Gore viszonyt folytattak egymással. 

Barbie álomház kihívás 

Talán kicsit kakukktojás a listában, mivel ez a sorozat egy reality, amiből eddig 4 epizód készült. A Barbie álomház kihívás részeiben 8 profi csapat méri össze az erejét, hogy bebizonyítsák ők készítik a legvarázslatosabb teret Barbie-nak. Az epizódokban a csapatok egy-egy szobát alakítanak át a tematikának megfelelően. Ha szereted a lakberendezős műsorokat, és megnéznéd, hogyan készül el egy valódi fantáziaotthon, akkor ezt imádni fogod! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves