Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SORSFORDÍTÓ ÉV

3 csillagjegy, akinek sorsfordító lesz 2024

2023. december 31.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy 2024
3 csillagjegy, akinek sorsfordító lesz 2024
© Shutterstock

Nagyot fordul a világ ezzel a 3 csillagjeggyel 2024-ben.


2024-ben az egyik szeme sírhat, a másik pedig nevethet ennek a 3 csillagjegynek, mivel a horoszkóp szerint sorsfordító év előtt állnak, és minden megváltozik az életükben. De minden búcsú és változás örömkönnyeket von maga után, mert egy sokkal szebb és jobb élet vár rájuk.

Ikrek

Közel egy évtizedes várakozás után az Ikrek az egyik legjobb év előtt áll! Ne hagyd, hogy a lassú évkezdés lehangoljon, mert szép lassan minden meg fog változni. A 2024-es nyár lesz életed legszerencsésebb időszaka, mikor minden összejöhet, amire csak vágysz. Új fejezet veszi kezdetét a szerelmi életedben és a karrieredben is. Sorra érnek a mérföldkövek, mint amilyen a lelki társsal való találkozás vagy a gyermekvállalás.

Mérleg

Egész 2024-ben érezni fogod a sorsszerűséget a Mérleg. Sorsszerűen ismerkedsz meg életed nagy szerelmével, és ugyanilyen elrendeltnek fogod érezni azt, ahogy rálelsz az életcélodra. A párban élők szintet lépnek a kapcsolatukban, és jöhet az eljegyzés vagy a házasság. Könnyen lehet, hogy a csillagjegy egy olyan életútra lép rá, ami szöges ellentéte a jelenleginek, de sokkal örömtelibb és kielégítőbb lesz.

Nyilas

A Jupiter gondoskodik arról, hogy a Nyilas azt érezze: „Ez az én évem!” Alapjaiban változtatja meg az életét. Segít neki megtalálni a lelki társát, míg a párban élőknél az összeköltözést vagy a házasságot segíti elő. A helyváltoztatásra szinte biztosan lehet számítani, mert része a teljes megújulásnak. Néhány tartós kapcsolatban élő viszonya véget ér, de ez lehet a kulcs ahhoz, hogy utána ráleljenek az igazira. A karrier terén sem lesz okuk a panaszra a jegy szülötteinek, és az évben búcsút inthetnek az anyagi gondjaiknak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves