Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. április 26-28.: A Mérleg életébe megérkezik a nagy szerelem, a Vízöntőnek hatalmas meglepetésben lesz része

2024. április 26.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. április 26-28.: A Mérleg életébe megérkezik a nagy szerelem, a Vízöntőnek hatalmas meglepetésben lesz része
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A következő napok rengeteg lehetőséget hoznak a csillagjegyek számára, akik tele lesznek energiával. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Kétségtelenül vonzónak és szenvedélyesnek érzed magad a hétvégén, Kos. Ne lepődj meg, ha egy exed felveszi veled a kapcsolatot, hogy megpróbáljon még egy esélyt kérni. Párban élőként valószínűleg fontolóra sem veszed a dolgot, egyedülállóként viszont fejtörést okozhat.

Bika

Egyre jobban vonzanak a lelki dolgok, Bika. Érdekel a spiritualitás, a természetfeletti és a misztika. Szánj időt arra a hétvégén, hogy olvasgass egy kicsit a témában. Érdemes lehet jelentkezni egy olyan csoportba, ahol, hasonló gondolkodású személyekkel ismerkedhetnél meg.

Ikrek

Ne habozz kipróbálni valami újat a hétvégén, Ikrek. Ha azon gondolkodtál, hogy csatlakozz egy könyvklubhoz vagy részt vegyél egy tanfolyamon, tedd meg minél előbb! Valószínűleg érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg. Lehet, hogy eleinte óvatos vagy, de a csoportot melegnek, barátságosnak és lelkesnek fogod találni.

Rák

Valószínűleg optimistán és lelkesen fogod érezni magadat a hétvégén, kedves Rák, amit érdemes lenne kihasználnod! Miért nem tervezel egy romantikus kiruccanást a kedveseddel? Oszd meg vele vagy akár a barátaiddal a vágyaidat. Soha nem tudhatod, mi történhet, ha elmeséled másoknak az álmaidat.

Oroszlán

Problémásan alakulhat a kommunikáció a hétvégén. Nem éred el azt, akit szeretnél, vagy félreértitek egymást, emiatt összevesztek, esetleg egyikőtöket kellemetlenség éri. Olyan érzésed lehet, mintha az egész univerzum összeesküdött volna ellened. Szerencsére a szerelmi életed sok mindenért fog kárpótolni!

Szűz

Meglehet, jelenleg nincs senki különleges az életedben, de ez nem ok arra, hogy otthon kuporogj vagy ne vegyél tudomást az igényeidről. Meg kell becsülnöd magad akkor is, ha jelenleg senki más nem teszi! Ezért kényeztesd magadat a napokban, és add meg azt a testednek-lelkednek, amire vágysz! Természetesen párban élőként is jár neked az énidő!

Mérleg

A hétvége tele van számodra lehetőségekkel, Mérleg. Megtapasztalhatod a szerelem első látásra élményét, vagy legalábbis találkozhatsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet! Különösen szenvedélyesnek bizonyulhatsz egy projekttel kapcsolatban is, amibe célszerű most energiát fektetned.

Skorpió

Légy óvatos, Skorpió, ha a hétvégén szórakozni mész vagy valamilyen összejövetelre, mert túlzásba viheted az étel- vagy az alkoholfogyasztást, ami kellemetlen helyzeteket idézhet elő. Ha nem akarod a másnapot ágyban tölteni, akkor csak mértékkel fogyassz mindenből! Az alkohollal egyébként is ajánlott vigyázni, nehogy a nagy felszabadultságodban olyat mondj, amit később megbánhatsz.

Nyilas

Játékos hangulatban vagy a hétvégén, amit nagyon fognak értékelni a gyerekeid vagy éppenséggel a szerelmed, ha az ágyban támad kedved virgonckodni. A következő napok kalandosan telhetnek, tele szórakozással és új élményekkel. Meg is érdemled, hiszen keményen dolgoztál az utóbbi időben.

Bak

Az égi energiák meghozzák a kedvedet ahhoz, hogy kicsit átrendezd az otthonodat. Vigyázz, ne ess túlzásokba, Bak. Hajlamos vagy a kis projektből óriásit csinálni. Egyelőre elégedj meg azzal, hogy új virágokat vásárolsz és esetleg új szőnyegeket és díszpárnákat szerzel be. A konyha és a fürdőszoba felújítását hagyd kicsit későbbre!

Vízöntő

Mindenképpen válaszolj minden telefonhívásra, és nyisd meg az összes leveledet, Vízöntő. Valószínűleg érdekes híreket fogsz kapni. Előfordulhat, hogy egy fantasztikus munkalehetőséget ajánlanak, vagy egy régi kedvesed kerül elő, hogy felfrissítse a kapcsolatotokat az újrakezdés reményében. Hatalmas meglepetések érhetnek!

Halak

Nagyon vársz most valamit, de az sajnos nem érkezik meg. Ez lehet pénz, válasz, lehetőség, bármi. Valószínűleg meg fog érkezni, csak éppen nem ezen a hétvégén. Mi lenne, ha szomorkodás helyett inkább elterelnéd a figyelmedet? Mi az, amire rég nem jutott már időd? Használd ki, hogy tele vagy energiával!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves