Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 15-17.: A Szűz napjai tele lesznek meglepetésekkel, a Skorpió kapcsolata új irányt vesz

2023. szeptember 15.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 15-17.: A Szűz napjai tele lesznek meglepetésekkel, a Skorpió kapcsolata új irányt vesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban a csillagjegyek komoly lépéseket tesznek a lelki egészségükért. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Légy türelmes, Kos. Időbe telik, amíg a dolgok úgy történnek, ahogy szeretnéd. Meglehet, nem áll jól az anyagi helyzeted, de ne ess pánikba. A dolgok idővel javulnak, szóval ne hagyd, hogy egész hétvégén nyomasszanak a gondok. Tereld el a gondolataidat, és tölts minőségi időt a szeretteiddel.

Bika

Itt az ideje megengedni magadnak, hogy tényleg olyan legyen a hétvégéd, amilyenre vágysz. Lustálkodj sokáig, olvass ki egy regényt, daráld le a sorozatot, amivel régóta szemezel, közben kényeztesd a testedet és a lelkedet finomságokkal. Meg persze élvezd azok társaságát, akikkel valóban szeretnél kicsit együtt lenni.

Ikrek

A változás iránti vágyad és szereteted az, ami miatt képes vagy élvezni minden napot, bármit is hozzon. A hétvégén lehetőséget kaphatsz arra, hogy újrakezdj valamit, vagy fejlődhess egy bizonyos területen. Szereted, ha azt érzed, történik veled valami, és új élményekben ezúttal sem lesz hiány.

Rák

Érzékeny beállítottságú vagy, és ha valakinek a története megindít, nagyon nehéz nem szeretni őt barátként. A napokban segíthetsz egy régi vagy új barátodnak munkahelyet keresni, vagy meghallgathatod egy családtagodat. Ez a hétvége a barátságról szól és arról, mi mindenre vagy azokért, akiket szeretsz.

Oroszlán

Szükséged van valakire az életében, aki azt teszi, amit mondasz, emellett határozott és elkötelezett. A hétvégén olyan embereket vonzol az életedbe, akik tükrözik az értékeidet. Lehetnek barátok, új munkatársak, de akár még a szerelem is rád találhat! Ugyanakkor a napokban érhet be az erőfeszítésed gyümölcse, és akár elő is léptethetnek a munkahelyeden.

Szűz

Annyi minden fog történni veled, kedves Szűz. Ez a hétvége tele lesz meglepetésekkel. Sokszor érezheted azt, hogy a szerencse a te pártodon áll, mert minden a kedved szerint alakul, valamint megkapod azokat a dolgokat, amikre vágysz. Még akár egy kis potyapénzhez is hozzájuthatsz!

Mérleg

A hétvégén újfent rájöhetsz arra, milyen fontosak a határok. Anélkül az emberek folyton csak kihasználnának, és megbántanának, éppen ezért kell a napokban is éreztetned a környezeteddel, hogy meddig mehetnek el. Viszont lényeges: ha egyszer elhatározod magad, tarts is ki a terveid mellett!

Skorpió

Nagyon szenvedélyes hangulatban leszel a következő napokban, Skorpió. Tökéletes ez a hétvége a romantikázáshoz. Menjetek vacsorázni, kirándulni, merüljetek el kicsit a szerelemben. Az új élmények csodálatos hatással lesznek rátok és a kapcsolatotokat is segíthet előmozdítani. Készen állsz a házasságra?

Nyilas

A sok munka és állandó pörgés miatt, elfelejtkezhetsz néhány szerettedről, a hobbijaidról, és persze önmagadról is. Ám ez a hétvége kitűnő alkalom ahhoz, hogy kicsit többet törődj azokkal, akikkel tényleg szeretnél, és boldoggá tesznek. Csak ragaszkodj az eredeti elképzeléseidhez, és ne hagyd, hogy eltereljék a figyelmedet a kötelezettségek.

Bak

Fegyelemre van szükséged, Bak. Szeretnél egy kicsit a középpontban lenni. Éppen ezért találsz ki olyan programokat a hétvégére, amik összehozzák a családot, és te lehetsz az, aki körül egy kicsit foroghatnak. Csak próbáld meg ezt nem túl görcsösen tenni, és arra is figyelj, hogy semmit se erőltess rá másokra.

Vízöntő

Nem mindenki tud olyan lenni mint, amilyennek szeretnéd. Valószínűleg le kell ülnöd az egyik rokonoddal, hogy átbeszéljetek bizonyos problémákat, és együtt találjatok megoldást a gondjaitokra. Az élet túl rövid a vitatkozáshoz, ezért próbáljátok meg ezt szerető és támogató módon tenni.

Halak

A hétvégén eléggé érzékeny leszel. De ez legalább erőt ad ahhoz, hogy beszélj azokról a dolgokról, amik mostanában zavarnak. Könnyebb felhozni egy kényes témát, és kiönteni azzal kapcsolatban a szívedet. Lehet, nem mindenki lesz vevő a problémák megoldásában, de ne aggódj, mert többségében számíthatsz rájuk!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves