Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. május 12-14.: Az Oroszlánnak a csillagokat is lehozza egy bizonyos férfi, a Szüzet negatív emberek veszik körbe

2023. május 12.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. május 12-14.: Az Oroszlánnak a csillagokat is lehozza egy bizonyos férfi, a Szüzet negatív emberek veszik körbe
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban átalakulnak a csillagjegyek kapcsolatai. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Új és izgalmas emberekkel ismerkedsz meg a hétvégén egy programon vagy összejövetelen. Lesznek, akikkel barátságot, másokkal talán üzletet köthetsz. Tökéletes a következő néhány nap a hálózatépítéshez és társadalmi köröd bővítéséhez. De még akár életed nagy szerelmével is megismerkedhetsz!

Bika

A másoktól kapott visszajelzések felbecsülhetetlen értékűek lesznek. Most nagy szükséged van a pozitív visszacsatolásra. Talán épp ennek köszönhetően hozol meg néhány rendkívül fontos döntést a szerelmi életeddel vagy a karriereddel kapcsolatban. Készen állsz minden területen a következő szintre lépni.

Ikrek

A következő napok nyugalmat, békességet ígérnek, kedves Ikrek. Lesz időd haladni a megkezdett regénnyel, meditálni, jógázni, filmet nézni a szeretteiddel, akikkel sokat javulhat a kapcsolatod néhány őszinte beszélgetést követően.

Rák

A hétvégén erős késztetést érezhetsz arra, hogy támogass egy ügyet, mozgalmat, valami olyat, amiben hinni tudsz, vagy számodra is fontos. Talán részt is veszel ezzel kapcsolatban valamilyen összejövetelen és jelentős mértékben megváltozhat a gondolkodásod amellett, hogy új barátokra is szert tehetsz.

Oroszlán

A napokban fontos döntést kell hoznod a szerelmi életeddel kapcsolatban. Ideje eldönteni, hogy együtt maradtok, vagy inkább külön utakon folytatjátok tovább. Adj időt magadnak, és ne kapkodj el semmit. A szingliket kitartóan próbálja valaki meghódítani, aki jóformán a csillagokat is lehozza a jegy szülöttének.

Szűz

Ne vedd túl komolyan azt a személyt, aki dühből fájdalmas dolgokat vághat a fejedhez. Ahogy a negatív emberek irigy és csipkelődő megjegyzéseit sem. Többen is betámadhatnak a napokban, de csak akkor érnek célt, ha te engeded nekik. Megteheted, hogy egész egyszerűen magasról teszel rájuk.

Mérleg

A hétvégén megmutathatod egyes szeretteidnek, mennyire fontosak számodra. Néhányan úgy érezhetik: nem törődsz velük eléggé. A következő napok lehetőséget kínálnak arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, és megoldjátok az esetleges problémáitokat.

Skorpió

Ez a hétvége tökéletes a Skorpiók számára, hogy szorosabbra fűzzék a köteléküket a családjukkal. Vegyék fel a kapcsolatot azokkal a rokonokkal, akikkel egy ideje nem beszéltek, akár online, akár telefonon keresztül. Az együtt töltött idő mindenkire pozitív hatással lesz!

Nyilas

Készen állsz a jövő megbeszélésére, ami magában foglalhatja a múlt feltárását is. Ha neheztelsz valakire, akkor a napokban végre rendezhetitek a kapcsolatotokat. Mindeközben a szerelmi életedben meglepő változások indulhatnak be, és a kedvesed feldobhatja az összeköltözés vagy a családalapítás ötletét.

Bak

Manapság döntő fontosságú, hogy odafigyelj a pénzügyeidre. Légy óvatos, mert a napokban észrevétlenül megszabadulhatsz egy nagyobb összegtől, ami később fájna. Túl sok, illetve izgalmas programon veszel részt, és a szórakozás, a sok új élmény lehetősége figyelmetlenné tehet.

Vízöntő

A következő napokban önmagadra irányul a saját figyelmed. Lehet, figyelmen kívül hagytad életed bizonyos aspektusait. De most, hogy bizonyos történések hatására fellélegezhetsz, észreveszed, mi mindenen kellene változtatnod, és neki is látsz a napokban.

Halak

Nehéz döntés előtt állhatsz egy régi barátoddal kapcsolatban. Gondold át, hogy továbbra is pozitívan járul-e hozzá az életedhez, mielőtt eldöntöd, elengeded, vagy megpróbálod fenntartani a kapcsolatot. A hétvégén sok minden nem úgy alakul, mint tervezted, de elkeseredés helyett próbáld kihozni belőle a legtöbbet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves