Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. június 30-július 2.: Az Oroszlánra egy felkavaró találkozás vár, a Nyilas meglátja a fényt az alagút végén

2023. június 30.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. június 30-július 2.: Az Oroszlánra egy felkavaró találkozás vár, a Nyilas meglátja a fényt az alagút végén
© Shutterstock

A hétvégén családi konfliktusra lehet számítani, és a múlt is kísérheti a csillagjegyeket. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.


A napokban családi konfliktusra lehet számítani, és a múlt is kísértheti a csillagjegyeket. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén egy fontos üzletet ütsz nyélbe. Ez nemcsak vállalkozással, befektetéssel lehet kapcsolatos, hanem akár ingatlant is érinthet. Jó esély van arra, hogy végre valóra válik az, amiért keményen dolgoztál, így lesz mit ünnepelned. Utána pedig pihenj, hiszen megérdemled!

Bika

Mozgalmas napok várnak rád, kedves Bika. Családi és baráti programok sokasága vár rád, és amikor épp lenne pár nyugodt perced, akkor telefonon találnak meg. Ha soknak érzed ezt a figyelmet, akkor nyugodtan kérj egy kis teret és időt magadnak, nem kell csendben tűrnöd mindent.

Ikrek

Légy óvatos, mert hajlamos lehetsz kicsit többet költeni annál, mint amennyi belefér a költségvetésbe. Nagyon fogod élvezni az összejöveteleket, a programokat, amik várnak rád, de megfeledkezhetsz magadról. Arra sem árt figyelned, hogy nem kell mindenáron mindenkivel nagylelkűnek lenned.

Rák

Romantikus hangulatban leszel a napokban, és meghitt programokra vágysz a szerelmeddel. Ne várj arra, hogy kitalálja a gondolataidat, inkább kezdd el megszervezni a kirándulást, vagy amit szeretnél, és utána már ő is partner lesz benne, sőt: kellemes meglepetést okozhat neked.

Oroszlán

Visszatér egy régi barátod vagy szerelmed az életedbe, és teljesen felkavar. Nyilvánvalóan rámutat arra ez a találkozás, hogy bizonyos lelki sebeid még nem gyógyultak be, és most épp itt az ideje foglalkozni ezzel a problémával. Ha megteszed, hétfőre sokkal szabadabb és nyugodtabb leszel.

Szűz

Lehet, nem akarsz hallani egy exedről, de néha az emberek keresik a lezárást ahhoz, hogy továbbléphessenek. Éppen emiatt készülj arra: a hétvégén felütheti a fejét, vagy valaki olyan a múltadból, akivel nem túl szépen váltatok el, és most szeretné rendezni a viszonyotokat.

Mérleg

Izgalmas programokra csábíthatnak, amiket kár kellene kihagynod. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik valamilyen formában támogathatnak, és a segítségedre lehetnek. Érdemes hangosan gondolkodnod mások jelenlétében, mert nem tudhatod ki lesz, akiben üzleti partnerre vagy barátra lelsz.

Skorpió

A karrierrel kapcsolatban rád mosolyoghat a szerencse. Amennyiben állást keresel, felajánlhatják álmaid munkáját, vagy ha már megpályáztad, megkaphatod. Mások pedig előléptetést kaphatnak, vagy megköthetik az üzletet, amit szerettek volna, szóval most bármi megtörténhet veled.

Nyilas

Az utóbbi időben elég pocsék napjaid voltak, de a hétvégén végre jöhet a fordulat, aminek hatására képes leszel a citromból limonádét készíteni, és meglátod a fényt az alagút végén. Hamarosan visszatér a jó kedved, és ismét képes leszel pozitívan látni az életedet.

Bak

Durva héten vagy túl, és nem vágysz másra, mint egy kis pihenésre, kedves Bak. A legszívesebben csak feküdnél, nem csinálnál semmi egyebet, de a szeretteid szeretnének elcsábítani otthonról. Próbáljatok kompromisszumot kötni, és legalább egy programra menj el velük. Hidd el, egy kis környezetváltozás neked is jót tenne.

Vízöntő

A következő napokban összeütközésbe kerül a karrier és a magánélet. Te most szeretnél inkább a munkádra koncentrálni, ám a családod vagy a párod viszont igényli a figyelmedet. Beszéljetek erről, és kerüljétek el a konfliktust, máskülönben sikeresen összeveszhettek, és az beárnyékolhatja az egész hétvégét.

Halak

A napokban elmerülsz valamilyen művészi vagy kreatív tevékenységben. Rég érezted már magad annyira békésnek, és nyugodtnak, mint amennyire a hétvégén fogod. Közben pedig megrohamozhatnak a nosztalgikus érzések, és hirtelen eszedbe jut egy bizonyos személy, akire rég nem gondoltál már.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves